Як розігріти піцу, щоб вона стала ще смачнішою

Свіжа домашня піца чи піца з ресторану – це завжди смачно та поживно. Проблема в тому, що якщо залишаються нез’їдені шматочки піци, викидати їх шкода і розігрівати марно – піца стане гарячою, але такою смачною вже не буде, передають Патріоти України.

Подробиці

Як правильно розігріти залишки піци так, щоб блюдо було таким смачним, ніби його щойно приготували. Не використовуйте мікрохвильову піч.

Потрібно викласти одну або дві скибочки піци, що залишилася, в чавунну сковороду або сковороду з нержавіючої сталі.

Накрийте кришкою сковорідку і підігрівайте піцу 2-3 хвилини.Потім додайте 1-2 чайні ложки води і накрийте сковорідку кришкою знову.

Такий спосіб дозволяє розігріти саме сир та начинку, а не лише хлібну скоринку. Як тільки вода википить, піцу можна буде з’їсти. Ось побачите, що вона буде такою ж смачною, як і перші свіжі шматочки.

Лише спробуйте! В який момент солити шашлик, щоб він вийшов м’яким і ніжним

середа, 18 червень 2025, 18:12

Літо – чудова пора вибиратися на пікнік! А який пікнік без шашлику? І який шашлик без фірмових секретів кухаря? Читайте та мотайте на вус, передають Патріоти України. На цей рахунок є різні думки, адже сіль витягує з м’яса дорогоцінний сік і бажано її ...

Є секрет! Як солити м’ясо під час приготування, щоб воно було смачнішим

середа, 18 червень 2025, 17:09

Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погір...