Гості, покуштувавши цей печінковий торт обов’язково попросять рецепт, адже про нього поки що знають далеко не всі. Печінковий торт – незабутня класика застіль, але досвідчені кулінари покращили рецепт, завдяки чому закуска стала ще смачнішою, передають Патріоти України.
Для начинки:
Для соусу:
1. Починають приготування страви з перемелювання курячої печінки та цибулі. Для цього знадобиться блендер чи м’ясорубка.
2. Печінкову масу змішують з яйцями та спеціями. Також, до неї домішують часник, сіль та чорний перець. Потім додають гречку, підсипають борошно і вливають олію. Усі компоненти акуратно перемішують.
3. “Тісто” переливають на деко. Його рівномірно розподіляють по поверхні і ставлять у духову шафу, розігріту до 180 градусів, на 10-12 хвилин. Готовий «корж» дістають із духовки та чекають, поки він охолоне.
4. Далі готують прошарок: обсмажують до м’якості цибулю та печериці. У процесі приготування інгредієнти солять і перчать.
5. Потім настає час приготування соусу: дрібно рубають кріп, натирають часник, додають майонез і солодкий соус чилі.
6. Після остигання корж нарізають на рівні частини. Повинно вийти 3-4 шт. Із них збирають торт. Перший корж змащують соусом, викладають на нього грибну засмажку та повторюють так далі.
7. На верхній корж наносять соус, а потім прикрашають його помідорами чері та викладають зелень. Перед подачею торт ставлять у холодильник на 2 години.
Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...
Цільнозернове борошно – незамінний продукт для всіх, хто хоче харчуватися правильно. Це корисно, і ми впевнені, що ви спечете з нього чимало смачних штук, але далі піде мова, як правильно його використовувати і зберігати, передають Патріоти України. Зе...