
Гості, покуштувавши цей печінковий торт обов’язково попросять рецепт, адже про нього поки що знають далеко не всі. Печінковий торт – незабутня класика застіль, але досвідчені кулінари покращили рецепт, завдяки чому закуска стала ще смачнішою, передають Патріоти України.
Для начинки:
Для соусу:
1. Починають приготування страви з перемелювання курячої печінки та цибулі. Для цього знадобиться блендер чи м’ясорубка.
2. Печінкову масу змішують з яйцями та спеціями. Також, до неї домішують часник, сіль та чорний перець. Потім додають гречку, підсипають борошно і вливають олію. Усі компоненти акуратно перемішують.
3. “Тісто” переливають на деко. Його рівномірно розподіляють по поверхні і ставлять у духову шафу, розігріту до 180 градусів, на 10-12 хвилин. Готовий «корж» дістають із духовки та чекають, поки він охолоне.
4. Далі готують прошарок: обсмажують до м’якості цибулю та печериці. У процесі приготування інгредієнти солять і перчать.
5. Потім настає час приготування соусу: дрібно рубають кріп, натирають часник, додають майонез і солодкий соус чилі.
6. Після остигання корж нарізають на рівні частини. Повинно вийти 3-4 шт. Із них збирають торт. Перший корж змащують соусом, викладають на нього грибну засмажку та повторюють так далі.
7. На верхній корж наносять соус, а потім прикрашають його помідорами чері та викладають зелень. Перед подачею торт ставлять у холодильник на 2 години.
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...