Як швидко приготувати брауні з доступних продуктів

Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України.

Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно.

Але насправді процес приготування десерту не забере багато часу і сил.

Подробиці

Для цього вам знадобиться:

  • 200 г гіркого шоколаду;
  • 120 г вершкового масла;
  • 170 г цукру;
  • 3 курячі яйця;
  • 120 г борошна;
  • 60 г какао;
  • половина чайної ложки ванільного екстракту;
  • чверть чайної ложки морської солі.

Для початку розтопіть шоколад і вершкове масло – можна це зробити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Поки плитка танутиме, з’єднайте цукор, яйця та ванільний екстракт. Суміш, що вийшла, належить збивати до тих пір, поки вона не посвітлішає.

З’єднайте шоколад із збитими з цукром яйцями і всипте борошно, 50 г какао та сіль.

Добре вимішайте тісто, після чого перекладіть його на деко, застелене папером для випікання. Краї маси можна підрівняти ножем.

Відправляйте майбутній десерт у розігріту до 180 градусів духовку на 25-27 хвилин.

Після того як брауні буде готовий, розріжте його на шматочки прямокутної форми, а зверху посипте какао, що залишився.

Розставлено крапки над "і": Чи правда, що шкідливо поєднувати помідори й огірки в салаті

п’ятниця, 13 червень 2025, 18:35

Це поширене твердження, що помідори й огірки не можна поєднувати, але давай розберемося, наскільки це обґрунтовано науково, передають Патріоти України. Думка про "шкідливість" поєднання огірків і помідорів виникла через таке:

ТОП-8 причин, через які млинці не виходять смачними

п’ятниця, 13 червень 2025, 18:13

Млинці можуть “не вийти” з різних причин, і навіть тому, що у кулінара нікчемний настрій. Але це ближче до метафізики. Розкажемо, чому млинці рвуться та пригорають, передають Патріоти України. Хочете спекти тонкі млинці на молоці – забудьте про соду. Ї...