
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України.
Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно.
Але насправді процес приготування десерту не забере багато часу і сил.
Для цього вам знадобиться:
Для початку розтопіть шоколад і вершкове масло – можна це зробити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Поки плитка танутиме, з’єднайте цукор, яйця та ванільний екстракт. Суміш, що вийшла, належить збивати до тих пір, поки вона не посвітлішає.
З’єднайте шоколад із збитими з цукром яйцями і всипте борошно, 50 г какао та сіль.
Добре вимішайте тісто, після чого перекладіть його на деко, застелене папером для випікання. Краї маси можна підрівняти ножем.
Відправляйте майбутній десерт у розігріту до 180 градусів духовку на 25-27 хвилин.
Після того як брауні буде готовий, розріжте його на шматочки прямокутної форми, а зверху посипте какао, що залишився.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....