Як швидко приготувати торт "Бите скло" без випічки. Його смаком ваші рідні будуть здивовані

Інколи хочеться приготувати якийсь смачний десерт, а часу не дуже багато. Нижче наводиться рецепт торта під назвою "Бите скло", який можна приготувати доволі швидко, зазначають Патріоти України.

Цей десерт готується доволі легко без використання незвичних інгредієнтів та без необхідності його випікати. Торт має чудовий та ніжний смак, який порадує усіх членів вашої родини.

Інгредієнти:

  • 3 різних желе;
  • 0,5 л сметани;
  • 200 грамів крекеру;
  • 25 грамів желатину;
  • 250 грамів цукру.

Як приготувати:

Желе кладеться у 3 різні форми, кожна з яких потім заливається 200 мл гарячої води. Потім потрібно ретельно перемішати. Після охолодження поставити в холодильник, щоб суміш застигла. Желатин пересипається у чашку та заливається 150 мл холодної води.

Желе потрібно дістати з холодильника та нарізати шматками будь-якої форми. Потім покласти ці шматки на дно форми для виготовлення торта. Сметана збивається з цукром міксером. Після цього до неї додається желатин, який попередньо слід розтопити у мікрохвильовій пічці (тримати не більше 20 секунд). Добре перемішати та вилити у форму.

Необхідно усе змішати між собою. Желе повинно рівномірно розподілитися по суміші. Зверху слід покласти товстим шаром печиво. Воно повинно зануритися в масу. Торт ставиться у холодильник. Тримати, поки він не застигне. Торт потрібно на кілька секунд занурити в посуд з теплою водою. Далі швидким рухом він перевертається на посуд для десерту. Смачного!

Є секрет! Що треба зробити під час смаження картоплі, щоб вона не прилипала до сковорідки

понеділок, 1 грудень 2025, 19:41

Багато хто стикається з однією й тією ж проблемою: картопля вперто прилипає до сковорідки, навіть якщо додати більше олії. У результаті замість апетитних рівних золотавих шматочків виходить розмазана суміш. Професійні кухарі давно помітили, що справа з...

Поради для приготування салатів восени

понеділок, 1 грудень 2025, 13:28

Осінь — час, коли садовина та теплі овочі змінюють своє обличчя: більше картоплі, моркви, цибулі, але менше свіжої зелені. Водночас є нові натуральні текстури та забезпечений багатший смак. Це чудовий період для салатів, які не просто освіжають, а живл...