Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України.
Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабрикату, а тому не всі господині погоджуються на цей варіант розморозки.
Мікрохвильова піч
Найчастіше розморожувати фарш доводиться у мікрохвильовій печі. При цьому важливо стежити, щоб продукт не перегрівся – так можна зіпсувати смак майбутньої страви. Неважливо, ви розморожуєте фарш у мікрохвильовій печі або духовці, великий шматок краще потримати 30-50 секунд, після чого розламати на дрібні частини – так фарш буде прогріватися рівномірно.
Водяна баня
Метод відомий багатьом домогосподаркам, які провели найкращі роки свого життя на кухні до того, як з’явилися НВЧ-печі. Для цього напівфабрикат без упаковки викладається в керамічну посудину, в каструлю набирається вода, ставиться на вогонь, а миска з фаршем вішається на борт каструлі. За фаршем потрібно стежити і періодично його повертати та розламувати.
Сіль
Досить швидкий, але відчайдушний спосіб. Для цього потрібно розламати фарш на шматки, добре посолити його і через 30 хвилин фарш, що розтанув, можна буде готувати. Головне потім не пересолити страву.
Вода
Фарш потрібно зав’язати в щільний непроникний пакет і помістити його під прохолодний струмінь води на 15-20 хвилин. Важливо знати, що найкраще використовувати метод повільного розморожування, що дозволить зберегти всі смакові якості м’яса. А заощадити час на цій процедурі можна, якщо розфасувати свіжий фарш перед заморожуванням в кілька пакетів.
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...