Приготувати вечерю за 10 хвилин, мабуть, мрія кожної господині. Це цілком реально. Зокрема, для цього не потрібно чекати, поки розігріється духовка та запечеться картопля. Так, цікавим методом приготування поділилась фудблогерка "bird_nadin" в Instagram, передають Патріоти України.
Для запеченої картоплі в мікрохвильовій печі потрібні наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для початку картоплю потрібно помити та покласти в пакет, або замотати у харчову плівку.
Потім за допомогою зубочистки зробіть декілька проколів та нагріти у мікрохвильовці - приблизно 10 хвилин.
В кінці розріжте навпіл, покладіть зверху вершкове масло та посипте сиром.
Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...
Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...