
Приготувати вечерю за 10 хвилин, мабуть, мрія кожної господині. Це цілком реально. Зокрема, для цього не потрібно чекати, поки розігріється духовка та запечеться картопля, передають Патріоти України.
Так, цікавим методом приготування поділилась фудблогерка "bird_nadin" в Instagram. Для запеченої картоплі в мікрохвильовій печі потрібні наступні інгредієнти:
Спосіб приготування:
Для початку картоплю потрібно помити та покласти в пакет, або замотати у харчову плівку.
Потім за допомогою зубочистки зробіть декілька проколів та нагріти у мікрохвильовці - приблизно 10 хвилин.
В кінці розріжте навпіл, покладіть зверху вершкове масло та посипте сиром.


Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...