Як швидко замаринувати цибулю, щоб була солодка

Маринована цибуля ідеально поєднується з багатьма стравами, особливо м’ясними. Проте іноді буває, що треба терміново цибулю в салат чи до шашлику. На допомогу може прийти такий рецепт: 30 хвилин і цибуля готова,

Подробиці

Цибулю потрібно очистити та відправити у морозилку на 10 хвилин. Саме цей етап дасть бажаний солодкий присмак. Після цього цибулю треба порізати напівкільцями, посипати цукром, додати лимонний сік та окріп.

Пропорція умовно така: 1 цибулина + 1 с.л. цукру + 1 ст.л. лимонного + 2 ст.л. окропу. Залиште цибулю на 15 хвилин, достатньо, щоб вона охолола і можна подавати до столу.

Не пропустіть! ТОП-9 сигналів, які можуть вказувати на непереносимість глютену

четвер, 17 липень 2025, 11:30

Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...

Творять дива! ТОП-11 продуктів, які допоможуть покращити настрій

середа, 16 липень 2025, 17:30

Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...