Маринована цибуля ідеально поєднується з багатьма стравами, особливо м’ясними. Проте іноді буває, що треба терміново цибулю в салат чи до шашлику. На допомогу може прийти такий рецепт: 30 хвилин і цибуля готова,
Цибулю потрібно очистити та відправити у морозилку на 10 хвилин. Саме цей етап дасть бажаний солодкий присмак. Після цього цибулю треба порізати напівкільцями, посипати цукром, додати лимонний сік та окріп.
Пропорція умовно така: 1 цибулина + 1 с.л. цукру + 1 ст.л. лимонного + 2 ст.л. окропу. Залиште цибулю на 15 хвилин, достатньо, щоб вона охолола і можна подавати до столу.
З приготуванням макаронів здатна впоратися навіть дитина. Здавалося б, у цієї нехитрої страви немає жодних секретів. Достатньо закип’ятити воду, посолити її та закинути в каструльку спагетті або ріжки, передають Патріоти України. Однак дуже часто після...
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...