Картопля по-селянськи - одна з найпопулярніших страв як у ресторанах, так і для домашнього меню. Зазвичай гарнір готується в духовці, але цілком можна обійтися й без неї. А ось без кулінарної хитрості, яку використовують досвідчені кухарі, буде неможливо досягти еталонного смаку, передають Патріоти України.
Щоб зробити вдалу картоплю по-селянськи, вам знадобляться прості доступні інгредієнти та сковорода з антипригарним покриттям. Головне - перед смаженням відварити овоч, тоді він збереже свою форму і вийде ніжнішим.
Складові:
Спочатку потрібно добре промити картоплю та потерти щіткою, після чого відварити в мундирах. Розріжте кожен овоч на дві половини, а їх - ще на дві або три частини.
Олію краще вибирати оливкову. Якщо її під рукою немає, підійде рафінована соняшникова. Розігрійте олію на сковороді і викладіть шматочки картоплі. Посоліть і поперчіть їх за смаком, можна додати паприку чи інші улюблені приправи.
Картопля повинна обсмажуватися на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Свіжий часник потрібно подрібнити разом із улюбленою зеленню. Посипте ними готову страву. До картоплі по-селянськи чудово підійде легкий овочевий салат. Смачного
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...