Як смачно приготувати гречку з рибними консервами - рецепт, про який багато хто не знає

Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.

Які продукти необхідні:

  • півтори склянки гречки
  • дві склянки звичайної води;
  • одна упаковка консервованого тунця (краще вибирати варіант у маслі);
  • 2 шт. солоних огірків;
  • одна цибулина середніх розмірів;
  • сіль та спеції за бажанням.

Як готувати

Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).

В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.

Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.

Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...