Як смачно приготувати гречку з рибними консервами - рецепт, про який багато хто не знає

Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.

Які продукти необхідні:

  • півтори склянки гречки
  • дві склянки звичайної води;
  • одна упаковка консервованого тунця (краще вибирати варіант у маслі);
  • 2 шт. солоних огірків;
  • одна цибулина середніх розмірів;
  • сіль та спеції за бажанням.

Як готувати

Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).

В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.

Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.

Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!

ТОП-10 продуктів, які потрібно їсти для здорового серця - поради кардіологів

п’ятниця, 7 листопад 2025, 13:10

Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...

Що таке паста Амосова і чому її називають “вітамінною бомбою” для серця

п’ятниця, 7 листопад 2025, 12:45

Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...