Як смачно приготувати гречку з рибними консервами - рецепт, про який багато хто не знає

Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.

Які продукти необхідні:

  • півтори склянки гречки
  • дві склянки звичайної води;
  • одна упаковка консервованого тунця (краще вибирати варіант у маслі);
  • 2 шт. солоних огірків;
  • одна цибулина середніх розмірів;
  • сіль та спеції за бажанням.

Як готувати

Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).

В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.

Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.

Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!

Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

п’ятниця, 9 травень 2025, 18:04

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...

Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:03

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...