
Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.
Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.
Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).
В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.
Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.
Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...