Як смачно приготувати гречку з рибними консервами - рецепт, про який багато хто не знає

Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.

Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.

Які продукти необхідні:

  • півтори склянки гречки
  • дві склянки звичайної води;
  • одна упаковка консервованого тунця (краще вибирати варіант у маслі);
  • 2 шт. солоних огірків;
  • одна цибулина середніх розмірів;
  • сіль та спеції за бажанням.

Як готувати

Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).

В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.

Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.

Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!

Гречка швидко псується, якщо зберігати її в цих місцях - названо поширені помилки

неділя, 14 вересень 2025, 19:40

Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...

Чи справді гостра їжа допомагає худнути? Вчені дали остаточну відповідь

неділя, 14 вересень 2025, 13:05

Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...