
Якщо ви любите готувати основні страви на основі гречки, то вам завжди знадобляться нові та незвичайні рецепти з цим інгредієнтом, передають Патріоти України.
Найчастіше готують гречану крупу з куркою, м’ясом, грибами, печінкою, овочами та іншими “традиційними” добавками. Якщо ж ви хочете приготувати незвичайну, але оригінальну страву, варто звернути увагу на рибні консерви.
Відварити гречку до напівготовності (воду заздалегідь посолити і додати спеції за бажанням).
В окремій ємності обсмажуємо цибулю та злегка припускаємо огірки.
Додаємо обсмажку та консерви до гречки, перемішуємо.
Для того, щоб страва вийшла максимально смачною, варто упарити кашу хвилин 10 і подавати до столу. Експерементуйте та їште смачно!
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...