
Існує багато способів приготування курячих крилець. Багато що залежить від маринаду, варіантів якого теж є немало. Цей — найкрутіший. Крильця довго смажаться на низькій температурі, ніби томляться в духовці. І завдяки цьому м’ясо легко відділяється від кістки, а шкірочка виходить хрумка і дуже смачна, передають Патріоти України.
курячі крильця — 1,5 кг
часник — 10-15 зубчиків
мед — 2 ст.л.
соєвий соус — 150 мл
солодка паприка — 1,5 ст. л.
Курячі крильця розрізаємо по суглобах. Крайню частину викидаємо або пригощаємо домашніх улюбленців, бо м’яса там майже немає, і в духовці вона просто згорить.
До крилець видавлюємо часник, додаємо паприку, мед і соєвий соус. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
Крильця викладаємо на деко і запікаємо в духовці протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів. Потім перевертаємо і продовжуємо запікати ще 20 хвилин. За 5 хвилин до кінця процесу змащуємо залишками маринаду. При подачі на стіл посипаємо кунжутом і зеленню.
Не витративши багато часу, ви зможете смачно нагодувати домашніх!
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...