Існує багато способів приготування курячих крилець. Багато що залежить від маринаду, варіантів якого теж є немало. Цей — найкрутіший. Крильця довго смажаться на низькій температурі, ніби томляться в духовці. І завдяки цьому м’ясо легко відділяється від кістки, а шкірочка виходить хрумка і дуже смачна, передають Патріоти України.
курячі крильця — 1,5 кг
часник — 10-15 зубчиків
мед — 2 ст.л.
соєвий соус — 150 мл
солодка паприка — 1,5 ст. л.
Курячі крильця розрізаємо по суглобах. Крайню частину викидаємо або пригощаємо домашніх улюбленців, бо м’яса там майже немає, і в духовці вона просто згорить.
До крилець видавлюємо часник, додаємо паприку, мед і соєвий соус. Перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
Крильця викладаємо на деко і запікаємо в духовці протягом 35 хвилин при температурі 160 градусів. Потім перевертаємо і продовжуємо запікати ще 20 хвилин. За 5 хвилин до кінця процесу змащуємо залишками маринаду. При подачі на стіл посипаємо кунжутом і зеленню.
Не витративши багато часу, ви зможете смачно нагодувати домашніх!
Традиційний український продукт – сало, незмінний повсякденний продукт на нашому столі. Спробуйте незвичайний рецепт, який передбачає засолювання сала не стандартним способом, а в розсолі, передають Патріоти України. Приготовлене так сало відрізняється...
Наповнені білком і корисними жирами, яйця є надзвичайно ефективним і універсальним продуктом харчування. Тож не дивно, що так багато з нас люблять їсти яйця на сніданок — можливо, навіть щодня, передають Патріоти України. Сніданок є найважливішим прийо...