Як смачно запекти гарбуз - кулінарні поради

Серед різноманітних овочів гарбуз має шалену популярність. Він смачний, корисний та простий в приготування. А ще з ним можна готувати безліч страв. Найпростіше — просто смачно його запекти. Як саме, читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Як це краще зробити

Все досить просто, немає нічого складного. Наріжте зручними шматочками гарбуз. Можна великими кубиками.

З’єднайте разом рафіновану оливкову олію з невеликою кількістю морської солі та меду. Перемішайте гарбуз з заправкою. Гарбуз викладіть на деко з пергаментом. Присипте зверху трохи спеціями, наприклад: паприкою, куркумою, меленим часником, розмарином. Можна також додати свіжої зелені, базилік. Все на ваш смак.

Гарбуз запікають при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин. Можна подавати на гарнір. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Це може здивувати! Харчові звички, які підвищують рівень холестерину

середа, 5 листопад 2025, 16:50

Підвищений рівень холестерину часто залишається непоміченим, доки не призводить до серйозних проблем із серцем чи судинами. Саме тому профілактика має починатися з повсякденних звичок, зокрема - з харчування, передають Патріоти України. Наш раціон безп...

Цитрусові під забороною: ТОП-4 категорії людей, яким не можна мандарини

середа, 5 листопад 2025, 12:44

Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.