Як смачно запекти гарбуз - кулінарні поради

Серед різноманітних овочів гарбуз має шалену популярність. Він смачний, корисний та простий в приготування. А ще з ним можна готувати безліч страв. Найпростіше — просто смачно його запекти. Як саме, читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Як це краще зробити

Все досить просто, немає нічого складного. Наріжте зручними шматочками гарбуз. Можна великими кубиками.

З’єднайте разом рафіновану оливкову олію з невеликою кількістю морської солі та меду. Перемішайте гарбуз з заправкою. Гарбуз викладіть на деко з пергаментом. Присипте зверху трохи спеціями, наприклад: паприкою, куркумою, меленим часником, розмарином. Можна також додати свіжої зелені, базилік. Все на ваш смак.

Гарбуз запікають при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин. Можна подавати на гарнір. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...