Як смачно запекти гарбуз - кулінарні поради

Серед різноманітних овочів гарбуз має шалену популярність. Він смачний, корисний та простий в приготування. А ще з ним можна готувати безліч страв. Найпростіше — просто смачно його запекти. Як саме, читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Як це краще зробити

Все досить просто, немає нічого складного. Наріжте зручними шматочками гарбуз. Можна великими кубиками.

З’єднайте разом рафіновану оливкову олію з невеликою кількістю морської солі та меду. Перемішайте гарбуз з заправкою. Гарбуз викладіть на деко з пергаментом. Присипте зверху трохи спеціями, наприклад: паприкою, куркумою, меленим часником, розмарином. Можна також додати свіжої зелені, базилік. Все на ваш смак.

Гарбуз запікають при температурі 200 градусів протягом 45 хвилин. Можна подавати на гарнір. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Можна не замішувати тісто, бо буде смачна піца на лаваші

вівторок, 5 листопад 2024, 0:12

Швидко, просто та доступно. Саме так все буде, якщо ви приготуєте піцу на лаваші. Начинку можна зробити з тунця та додати трохи овочів, сиру. Про це поговоримо детальніше далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукт...

Як у дитячому садку! Пишний омлет, який не опадає: доступний покроковий рецепт

понеділок, 4 листопад 2024, 23:10

Хоча омлетом нікого не здивуєш, але це легкий та простий варіант для корисного сніданку. Зрештою, треба не дивуватися, а смачно їсти. Як приготувати пишний омлет, який не опадає, читайте далі в статті, передають Патріоти України. Потрібно взяти такі пр...