Як смажити рибу так, щоб вона не прилипала до сковорідки

Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України.

Звісно, найкорисніша риба запечена чи приготована на пару. Але часом дуже хочеться посмакувати добре підсмаженим карасиком.

Подробиці

Смажена риба не завжди вдається ідеально. Буває так, що шматочки пристають до сковорідки.Навіть часом, якщо ви додали достатню кількість олії на сковорідку, риба може пригорати. Тоді ми отримуємо зіпсований вигляд страви, та сковорідку, яку потрібно чистити. Тому варто дотримуватись певних правил при смаженні риби, щоб цього не сталось.

  1. Перед смаженням шматочків риби, добре обваляйте їх у борошні.
  2. Коли ви налили в сковорідку рослинну олію, ввімкнули вогонь, додайте щіпку солі.
  3. Не поспішайте викладати рибу на сковорідку, спершу дочекайтесь, поки вона добре розігріється. Як тільки ви виклали шматочки риби, зменшіть вогонь до мінімуму.

Розставлено крапки над "і": Чи можна пити каву на голодний шлунок

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 23:10

Лікарі попереджають: ранкова кава на порожній шлунок може нашкодити здоров’ю. Вживання напою натще здатне спричинити проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами. Про це пише Storinka, передають Патріоти України. Чим небезпечна кава бе...

Ефект приємно вразить! Ось яка спеція перетворює ранкову каву на "супербатарейку"

п’ятниця, 3 жовтень 2025, 17:44

Звичайна дрібка спеції може перетворити вашу чашку кави на справжнє джерело корисних речовин, які позитивно впливають на метаболізм і кишківник. Дві прості добавки для підвищення користі ранкового напою знайдуться майже на кожній кухні. Про це пише Dai...