Як смажити цибулю, щоб вона не горіла і не темніла - додайте всього один інгредієнт

Цибуля - обов'язковий інгредієнт у приготуванні багатьох страв, наприклад, котлет, салатів, супів, борщу та соусів. Він надає стравам приємного гострого присмаку, якщо його правильно готувати, а якщо ні – дасть гіркоту. А часто неправильно смажена цибуля надає стравам дуже неприємного смаку й темного кольору, передають Патріоти України

РедакціяFoodOboz ділиться з вами лайфхаком, як правильно смажити цибулю, щоб вона не горіла і не була темною.Кулінари радять дрібно порізати цибулю і смажити її виключно на розпеченій сковороді, але для початку потрібно олію добре підсолити.

Саме сіль не дасть цибулі згоріти та стати темною. Цибуля, смажена на такій олії, матиме золотистий, приємний колір і ніколи не пригорить Варто зазначити, що і на смак смаженої цибулі сіль з олією вплине дуже позитивно, продукт стане трохи солодким.


Хочете їсти мандарини без шкоди? Дотримуйтеся цих правил

четвер, 20 листопад 2025, 19:08

Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...

Дуже корисні для серця: Названо продукти, у яких калію більше, ніж у бананах

четвер, 20 листопад 2025, 16:56

Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...