Цибуля - обов'язковий інгредієнт у приготуванні багатьох страв, наприклад, котлет, салатів, супів, борщу та соусів. Він надає стравам приємного гострого присмаку, якщо його правильно готувати, а якщо ні – дасть гіркоту. А часто неправильно смажена цибуля надає стравам дуже неприємного смаку й темного кольору, передають Патріоти України
РедакціяFoodOboz ділиться з вами лайфхаком, як правильно смажити цибулю, щоб вона не горіла і не була темною.Кулінари радять дрібно порізати цибулю і смажити її виключно на розпеченій сковороді, але для початку потрібно олію добре підсолити.
Саме сіль не дасть цибулі згоріти та стати темною. Цибуля, смажена на такій олії, матиме золотистий, приємний колір і ніколи не пригорить Варто зазначити, що і на смак смаженої цибулі сіль з олією вплине дуже позитивно, продукт стане трохи солодким.
Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...
Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...