Як смажити цибулю, щоб вона не горіла і не темніла - додайте всього один інгредієнт

Цибуля - обов'язковий інгредієнт у приготуванні багатьох страв, наприклад, котлет, салатів, супів, борщу та соусів. Він надає стравам приємного гострого присмаку, якщо його правильно готувати, а якщо ні – дасть гіркоту. А часто неправильно смажена цибуля надає стравам дуже неприємного смаку й темного кольору, передають Патріоти України

РедакціяFoodOboz ділиться з вами лайфхаком, як правильно смажити цибулю, щоб вона не горіла і не була темною.Кулінари радять дрібно порізати цибулю і смажити її виключно на розпеченій сковороді, але для початку потрібно олію добре підсолити.

Саме сіль не дасть цибулі згоріти та стати темною. Цибуля, смажена на такій олії, матиме золотистий, приємний колір і ніколи не пригорить Варто зазначити, що і на смак смаженої цибулі сіль з олією вплине дуже позитивно, продукт стане трохи солодким.


Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...