Від печінки часто відмовляються, бо вона може бути сухою та гіркуватою. Щоб вона такою не була, потрібно починати з правильної підготовки. Тоді буде неодмінно все добре, передають Патріоти України.
Якщо печінка заморожена, покладіть її на розмороження. Наріже на порційні шматки або як вам треба. Замочіть її на 10 хвилин.
За цим рецептом печінка буде ідеальна — м’яка та ніжна. Для цього потрібно підготувати такі продукти на 0,5 кг печінки:
Цибулю наріжте півкільцями. Нагрійте сковороду та обсмажте її з додаванням цукру та солі. Часник подрібніть та також покладіть сюди.
Замочену в окропі печінку дістаньте та просушіть на паперовій серветці. Обсмажте окремо. Додайте сіль, перець.
Змішайте сметану та гірчицю. Додайте до овочів. Сюди ж покладіть напівготову печінку. Тушкуйте протягом 10 хвилин під кришкою. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...