
Від печінки часто відмовляються, бо вона може бути сухою та гіркуватою. Щоб вона такою не була, потрібно починати з правильної підготовки. Тоді буде неодмінно все добре, передають Патріоти України.
Якщо печінка заморожена, покладіть її на розмороження. Наріже на порційні шматки або як вам треба. Замочіть її на 10 хвилин.
За цим рецептом печінка буде ідеальна — м’яка та ніжна. Для цього потрібно підготувати такі продукти на 0,5 кг печінки:
Цибулю наріжте півкільцями. Нагрійте сковороду та обсмажте її з додаванням цукру та солі. Часник подрібніть та також покладіть сюди.
Замочену в окропі печінку дістаньте та просушіть на паперовій серветці. Обсмажте окремо. Додайте сіль, перець.
Змішайте сметану та гірчицю. Додайте до овочів. Сюди ж покладіть напівготову печінку. Тушкуйте протягом 10 хвилин під кришкою. Смачного!
Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...
Здорове харчування та регулярна активність - основа довгого життя. Лікарі радять доповнювати раціон продуктами з високим вмістом антиоксидантів, які уповільнюють старіння і зменшують ризик хронічних хвороб. Одним із таких «супернапоїв» вважається звича...