
Тушкована капуста — відмінно смакує, але є маленька проблема. В процесі її приготування може бути досить специфічний запах. Нічого дивного немає, такий овоч. Проте є можливість зменшити його інтенсивність, передають Патріоти України.
Як виявилося позбутися неприємного запаху дуже просто. Тож приготування буде простішим, не доведеться провітрювати кухню. З капустини видаліть верхній шар листя.
В велику каструлю влийте гарячу воду. Покладіть туди капустину. зачекайте 30 хвилин. Злийте воду. А тепер можна шаткувати капусту та готувати.
При такому попередньому замочуванні овоч стане не тільки з менш інтенсивним запахом, але й ніжнішим на смак. Простий кулінарний трюк, який варто знати.
Майже кожен, хто користується духовкою для приготування їжі, припускається поширеної помилкм, якої варто уникати, щоб обмежити споживання електроенергії, передають Патріоти України. Як пояснює британський Фонд енергозбереження, один із найпоширеніших с...
Спельта - це не модний суперфуд і не дорогий екзотичний продукт. Це забуте зерно з високим вмістом білка, заліза, цинку та пребіотиків, яке може покращити здоров’я серця, травлення та обмін речовин. Дієтологи рекомендують вживати його щонайменше двічі ...