Як тушкувати капусту, щоб не було специфічного запаху

Тушкована капуста — відмінно смакує, але є маленька проблема. В процесі її приготування може бути досить специфічний запах. Нічого дивного немає, такий овоч. Проте є можливість зменшити його інтенсивність, передають Патріоти України.

Подробиці

Як виявилося позбутися неприємного запаху дуже просто. Тож приготування буде простішим, не доведеться провітрювати кухню. З капустини видаліть верхній шар листя.

В велику каструлю влийте гарячу воду. Покладіть туди капустину. зачекайте 30 хвилин. Злийте воду. А тепер можна шаткувати капусту та готувати.

При такому попередньому замочуванні овоч стане не тільки з менш інтенсивним запахом, але й ніжнішим на смак. Простий кулінарний трюк, який варто знати.

Джерело: ПростоВей

Приємний бонус: Чорний шоколад може допомогти уповільнити старіння

субота, 13 грудень 2025, 7:45

Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...

Домашні свинячі відбивні, як у бабусі - один секретний інгредієнт

субота, 13 грудень 2025, 7:14

Домашні свинячі відбивні можуть бути сухими та щільними, або ж соковитими й ніжними, як у бабусі. Секрет ідеальної текстури криється в одному простому трюку, пов’язаному з паніруванням, передають Патріоти України. Багато господинь зосереджуються на спе...