Як тушкувати капусту, щоб не було специфічного запаху

Тушкована капуста — відмінно смакує, але є маленька проблема. В процесі її приготування може бути досить специфічний запах. Нічого дивного немає, такий овоч. Проте є можливість зменшити його інтенсивність, передають Патріоти України.

Подробиці

Як виявилося позбутися неприємного запаху дуже просто. Тож приготування буде простішим, не доведеться провітрювати кухню. З капустини видаліть верхній шар листя.

В велику каструлю влийте гарячу воду. Покладіть туди капустину. зачекайте 30 хвилин. Злийте воду. А тепер можна шаткувати капусту та готувати.

При такому попередньому замочуванні овоч стане не тільки з менш інтенсивним запахом, але й ніжнішим на смак. Простий кулінарний трюк, який варто знати.

Джерело: ПростоВей

Ви могли це не знати! Яка частина курки найнебезпечніша і чому

середа, 17 грудень 2025, 7:49

Запечена, смажена, варена - це все про варіанти приготування курки, яку вміють готувати всі. Дієтологи рекомендують готувати куряче м'ясо в духовці, але так, щоб м'ясо було без скоринки, так воно буде не тільки соковитим і смачним, а й корисним, переда...

Природний процес? Чому взимку хочеться їсти сильніше та як це контролювати

середа, 17 грудень 2025, 6:45

Якщо взимку ви відчуваєте сильніший голод і постійно хочете макаронів, хліба чи шоколаду, не дивуйтеся. Це не забаганка, а природний сигнал вашого тіла. Організму потрібне додаткове паливо, щоб зігрітися в холодну погоду. Про це пише Daily Express, пер...