Як тушкувати капусту, щоб не було специфічного запаху

Тушкована капуста — відмінно смакує, але є маленька проблема. В процесі її приготування може бути досить специфічний запах. Нічого дивного немає, такий овоч. Проте є можливість зменшити його інтенсивність, передають Патріоти України.

Подробиці

Як виявилося позбутися неприємного запаху дуже просто. Тож приготування буде простішим, не доведеться провітрювати кухню. З капустини видаліть верхній шар листя.

В велику каструлю влийте гарячу воду. Покладіть туди капустину. зачекайте 30 хвилин. Злийте воду. А тепер можна шаткувати капусту та готувати.

При такому попередньому замочуванні овоч стане не тільки з менш інтенсивним запахом, але й ніжнішим на смак. Простий кулінарний трюк, який варто знати.

Джерело: ПростоВей

Допомагає схуднути чи ні: Як кава впливає на метаболізм

середа, 13 листопад 2024, 19:05

Не знаєте, як саме почати свій ранок правильно? Заваріть чашку кави, оскільки саме цей напій може прискорити метаболізм та допомогти спалювати більше калорій, передають Патріоти України. Кофеїн налаштовує організм, додаючи йому енергії, що підтримує сх...

Як тушкувати капусту, щоб не було специфічного запаху

середа, 13 листопад 2024, 18:12

Тушкована капуста — відмінно смакує, але є маленька проблема. В процесі її приготування може бути досить специфічний запах. Нічого дивного немає, такий овоч. Проте є можливість зменшити його інтенсивність, передають Патріоти України. Як виявилося позбу...