Хоча омлетом нікого не здивуєш, але це легкий та простий варіант для корисного сніданку. Зрештою, треба не дивуватися, а смачно їсти. Як приготувати пишний омлет, який не опадає, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Потрібно взяти такі продукти:
Яйця потрібно добре збити виделкою. Тепер введіть молоко та борошно. Ретельно ще раз збийте виделкою.
Форму для випікання змастіть маслом. Краще беріть компактнішу, щоб омлет міг стати високим. Розігрійте духовку до 200 градусів. Ставте запікатися на 15 хвилин.
Духовку в процесі випікання не відкривайте. Після виключення кілька хвилин нехай постоїть ще там в теплі. Смачного!
Приготувати паштет з курячої печінки досить просто. Для цього потрібно всього кілька доступних інгредієнтів. Це найкращий формат намазки на хліб. Актуально і на кожен день, і для святкового столу, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Печ...
Якщо хочеться десерт, а можливості випікати нема, то зробіть торт у формі з трьох інгредієнтів. Вам треба лише печиво квадратне, згущене молоко та сметана, передають Патріоти України. Зміщайте 1 банку вареного згущеного молока з пачкою сметани (300-400...