Хоча омлетом нікого не здивуєш, але це легкий та простий варіант для корисного сніданку. Зрештою, треба не дивуватися, а смачно їсти. Як приготувати пишний омлет, який не опадає, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Потрібно взяти такі продукти:
Яйця потрібно добре збити виделкою. Тепер введіть молоко та борошно. Ретельно ще раз збийте виделкою.
Форму для випікання змастіть маслом. Краще беріть компактнішу, щоб омлет міг стати високим. Розігрійте духовку до 200 градусів. Ставте запікатися на 15 хвилин.
Духовку в процесі випікання не відкривайте. Після виключення кілька хвилин нехай постоїть ще там в теплі. Смачного!
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...