
Хоча омлетом нікого не здивуєш, але це легкий та простий варіант для корисного сніданку. Зрештою, треба не дивуватися, а смачно їсти. Як приготувати пишний омлет, який не опадає, читайте далі в статті, передають Патріоти України.
Потрібно взяти такі продукти:
Яйця потрібно добре збити виделкою. Тепер введіть молоко та борошно. Ретельно ще раз збийте виделкою.
Форму для випікання змастіть маслом. Краще беріть компактнішу, щоб омлет міг стати високим. Розігрійте духовку до 200 градусів. Ставте запікатися на 15 хвилин.
Духовку в процесі випікання не відкривайте. Після виключення кілька хвилин нехай постоїть ще там в теплі. Смачного!
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...
Багато хто вважає фрукти абсолютно безпечною перекускою, але це не завжди так, передають Патріоти України. Значна частина фруктів містить багато простих цукрів, що перевантажують підшлункову залозу та печінку й можуть спричиняти набір ваги. Фахівці рад...