Як у дитячому садку! Пишний омлет, який не опадає - доступний покроковий рецепт

Хоча омлетом нікого не здивуєш, але це легкий та простий варіант для корисного сніданку. Зрештою, треба не дивуватися, а смачно їсти. Як приготувати пишний омлет, який не опадає, читайте далі в статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Потрібно взяти такі продукти:

  • яйця — 2 шт.;
  • молоко — 120 мл;
  • борошно — 5 г.

Як приготувати

Яйця потрібно добре збити виделкою. Тепер введіть молоко та борошно. Ретельно ще раз збийте виделкою.

Форму для випікання змастіть маслом. Краще беріть компактнішу, щоб омлет міг стати високим. Розігрійте духовку до 200 градусів. Ставте запікатися на 15 хвилин.

Духовку в процесі випікання не відкривайте. Після виключення кілька хвилин нехай постоїть ще там в теплі. Смачного!

Господиням на замітку! Як варити яйця, щоб їх очистити за пару секунд

п’ятниця, 31 січень 2025, 12:00

Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...