Макарони – страва, що є дуже популярною в Італії. Макаронні вироби дуже популярні і у нашій країні, особливо полюбляють їх діти. Однак дуже смачним гарнір виходить саме у кулінарів з Апеннінського півострова, передають Патріоти України.
Чому італійська паста смачніша за гарнір, приготований кухарями з інших країн? Вся річ у певних хитрощах, про які потрібно пам’ятати при варінні страви.
Використовувати більше води
Італійські кухарі зазвичай варять макарони у величезній каструлі. Бажано, щоб цей посуд був розрахований як мінімум на шість літрів. Вода має займати приблизно 75 відсотків каструлі. В іншому випадку макаронні вироби сильно розм’якшаться і набудуть надмірної липкості.
Трохи не доварити макарони
На упаковці макаронних виробів повинна бути інформація про тривалість варіння продукту, що рекомендується. Якщо ви знайшли це число, то заберіть від нього одну-дві хвилини.
Трохи недоварені макарони відрізняються цікавішим смаком і низьким глікемічним індексом. Таким чином гарнір буде корисним для організму. Якщо ви хочете, щоб паста все ж таки дійшла до повної готовності, то «заправте» перекладену в тарілку недоварену страву гарячим соусом.
Макарони – страва, що є дуже популярною в Італії. Макаронні вироби дуже популярні і у нашій країні, особливо полюбляють їх діти. Однак дуже смачним гарнір виходить саме у кулінарів з Апеннінського півострова, передають Патріоти України. Чому італійська...
Запечена картопля, що хрумтить і водночас тане в роті, порадує вас на обід чи вечерю. Приготуйте її за цим простим рецептом, додайте сирний або сметанковий соус зі свіжою зеленню й отримайте неймовірну насолоду, передають Патріоти України. Щоб картопля...