Багато хто любить цю страву, яку називають смачною, ситною і вкрай практичною. Вони швидко варяться і довго зберігаються у морозилці. Є п’ять корисних порад, які допоможуть приготувати найкращі пельмені у житті, передають Патріоти України.
Насамперед слід пам’ятати, що пельмені варяться 5-7 хвилин після випливання на поверхню окропу. Слід використовувати 1,5 л води на 500 г пельменів із м’ясом. Можна використовувати ще більше води, тоді ймовірність того, що вони злипнуться, наблизиться до нуля.
У каструлю набирають 1,5-2 л води, потім додають туди 2-3 сухого лаврового листа та 2-3 горошини перцю, солять за смаком (приблизно 1-1,5 ч. л.).
Після закипання у воду поміщають 500 г заморожених пельменів і постійно акуратно помішують для того, щоб вони не злиплися в одну кулю. Після того, як пельмені спливуть на поверхню води, слід зменшити вогонь до мінімуму. Варять 5-7 хвилин залежно від розміру пельменів. Потім дістають шумівкою або виливають вміст каструлі в друшляк.
У тарілку для кращого смаку додають добрий шмат вершкового масла, а мелений перець покращить страву ще більше. Щоб пельмені не злиплися, їх не слід розморожувати. Для повної впевненості додають 1 ст. л. олії в киплячу воду.
Є безліч варіацій подачі пельменів:
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України. Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 граду...
Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України. Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм ...