Як відварити буряк за 15 хвилин - кулінарний лайфхак

Буряк зазвичай довго вариться, але цей процес можна прискорити. Кулінари поділилися лайфхаком, як довести овоч до готовності та не зіпсувати його смак, передають Патріоти України.

Деталі

Насамперед коренеплід потрібно ретельно вимити. Хвостик та верхівку зрізати не можна. Буряк кладуть у каструлю, заливають водою та доводять воду до кипіння.

Потім у ємність з буряком додають скоринку темного хліба. Так можна уникнути неприємного запаху у той час, коли овоч готується. Після цього коренеплід має варитися ще 15 хвилин.

Далі дістаньте овоч з гарячої води та залийте холодною, зачекайте 5 хвилин. Кулінари запевняють, що температурний перепад зробить його готовим без тривалого варіння.

Не такі вже й корисні? Приховані наслідки вживання пластівців

вівторок, 9 вересень 2025, 6:10

Сніданок вважається найважливішим прийомом їжі, і для багатьох людей він асоціюється саме з тарілкою пластівців. Цей продукт давно став символом швидкого та зручного початку дня, адже не потребує багато часу на приготування, передають Патріоти України....

Не робіть помилок! Чому вдома не виходить приготувати смачну каву

понеділок, 8 вересень 2025, 18:45

Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...