Як відварити буряк за 15 хвилин - кулінарний лайфхак

Буряк зазвичай довго вариться, але цей процес можна прискорити. Кулінари поділилися лайфхаком, як довести овоч до готовності та не зіпсувати його смак, передають Патріоти України.

Деталі

Насамперед коренеплід потрібно ретельно вимити. Хвостик та верхівку зрізати не можна. Буряк кладуть у каструлю, заливають водою та доводять воду до кипіння.

Потім у ємність з буряком додають скоринку темного хліба. Так можна уникнути неприємного запаху у той час, коли овоч готується. Після цього коренеплід має варитися ще 15 хвилин.

Далі дістаньте овоч з гарячої води та залийте холодною, зачекайте 5 хвилин. Кулінари запевняють, що температурний перепад зробить його готовим без тривалого варіння.

Як посмажити рибу без борошна - смачна страва з хрусткою скоринкою

субота, 3 травень 2025, 18:10

Виявляється, щоб зробити з риби смачну основну страву, зовсім не обов’язково використовувати борошно, передають Патріоти України. Незважаючи на те, що подібний спосіб приготування є традиційним і використовується більшістю кулінарів, є ще один варіант,...

Смакота! Курячі сердечка з рисом - ідея вечері

субота, 3 травень 2025, 17:09

Смачна, корисна та оригінальна вечеря вам гарантована, якщо приготувати за цим рецептом. Курячі сердечка з рисом не лише неймовірно смачні, а й поживні, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Курячі серця розрізати навпіл і добре проми...