Буряк зазвичай довго вариться, але цей процес можна прискорити. Кулінари поділилися лайфхаком, як довести овоч до готовності та не зіпсувати його смак, передають Патріоти України.
Деталі
Насамперед коренеплід потрібно ретельно вимити. Хвостик та верхівку зрізати не можна. Буряк кладуть у каструлю, заливають водою та доводять воду до кипіння.
Потім у ємність з буряком додають скоринку темного хліба. Так можна уникнути неприємного запаху у той час, коли овоч готується. Після цього коренеплід має варитися ще 15 хвилин.
Далі дістаньте овоч з гарячої води та залийте холодною, зачекайте 5 хвилин. Кулінари запевняють, що температурний перепад зробить його готовим без тривалого варіння.
Багатьом подобається подавати як закуску або навіть основну страву солону рибу. Такий спосіб приготування риби багатьом приходиться до смаку, передають Патріоти України. Проте чи всі господині солять продукт самостійно. Деколи простіше купити вже готов...
Гуляш – улюблена страва, яку цінують у багатьох країнах. Досі не вщухають суперечки про те, як правильно називати гуляш, передають Патріоти України. Гуляш готують із шматочків телятини або яловичини, які обсмажують на сковорідці із цибулею. Окремо можн...