Як відварити сосиски, щоб вони не лопнули - проста хитрість

Сосиски – це далеко не найздоровіший продукт, але відмовитися від нього взагалі буває дуже складно, передають Патріоти України.

Все ж таки це смачний і ситний м’ясний виріб, який просто готується і служить відмінним доповненням до сніданку або обіду.

Подробиці

Найчастіше сосиски варять. Але буває, що в процесі такої обробки вони лопаються та втрачають зовнішній вигляд.

Особливо схильні до цього сосиски в натуральній оболонці.

Однак кулінари знають спосіб, який допоможе приготувати страву та зберегти її апетитний вигляд. Не зайвим буде нагадати вам деякі тонкощі при приготуванні сосисок.

Як варити сосиски

Якщо ви поступаєте до варіння сосисок, перед тим, як кидати їх в окріп, зробіть проколи виделкою в різних місця. Це убезпечить їх при відварюванні від розтріскування, зменшить тиск усередині, що з’являється під час термічної обробки.

Якщо ви плануєте варити сосиски в натуральній оболонці, то для початку їх слід трохи обсмажити, щоб зробити міцнішими.

Також потрібно пам’ятати, що не можна кидати їх у вируючий окріп.

Відразу після закипання води потрібно зменшити вогонь на плиті до мінімуму.

Досвідчені кулінари рекомендують відварювати цей м’ясний напівфабрикат у воді, що нагрілася до 90 градусів, але не більше.

Господиням на замітку! Які 3 продукти потрібно додати до борщу, щоб він став значно смачнішим

субота, 19 квітень 2025, 9:13

Борщ багатьом господаркам подобається тим, що до його складу можна вводити різні компоненти, не зіпсувавши при цьому страву, передають Патріоти України. Саме тому існують тисячі рецептів цієї класичної страви. Завдяки нестрогим правилам рецептури, варт...

Смакота! Оригінальні оладки цибуляники зі сметаною на обід

субота, 19 квітень 2025, 8:12

Оладки з цибулі готуються швидко і просто, а смакують навіть тим, хто не терпить смак цибулі. Цибуляники сході на картопляники не лише назвою, а й виглядом, проте на смак ніжні, соковиті та оригінальні, бо не відчувається присмак чи гіркота саме цибулі...