Як врятувати черствий хліб - секрети досвідчених господинь

Хліб є ідеальним продуктом для виготовлення бутербродів, передають Патріоти України

Також хліб ми полюбляємо тому, що з ним більш ситніше.

Однак через неправильне зберігання він може стати черствим буквально за ніч.

Подробиці

Але це не означає, що настав час готувати з нього панірувальні сухарі, адже його можна освіжити доступними способами.

Які секрети досвідчених господарок варто взяти на замітку:

  1. Прогрійте духову шафу. На лист варто викласти пергаментний папір, попередньо змочений у воді. Потім викласти хліб і прикрити його другим листом вологого паперу. Пропікати хліб варто не більше 5 хвилин.
  2. Черствий хліб наріжте, як це робиться для бутербродів. Потім його варто відправити у каструлю із водою буквально на пару хвилин. Після цього підсушуємо хліб у духовці протягом 10 хвилин.
  3. Також хліб можна освіжити за допомогою водяної лазні. Однак варто стежити, щоб шматки не мали контакту з рідиною.

Як правило, 5 хвилин подібної процедури буде більш ніж достатньо.

Важливо пам’ятати про те, що хліб не повинен бути простроченим та цвілим, інакше можна отруїтися.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...