Фарш для котлет повинен бути м’яким, але досить щільним. Якщо м’ясна основа вийшла дуже рідкою, то виникнуть серйозні проблеми із формуванням рівних котлет. Виправити помилку можна. Для цього необхідно змінити консистенцію фаршу, передають Патріоти України.
Це легко зробити шляхом додавання «зв’язуючого» компонента. Однак у цій ролі може виступити далеко не будь-який сипкий або в’язкий продукт.
Якщо м’ясна основа відрізняється надмірною м’якістю та вологістю, не обійтися без додаткового інгредієнта. Потрібно підібрати продукт, який зробить фарш більш цілісним і однорідним, незважаючи на велику кількість рідини.
У ролі такого рятівного компонента можуть виступити панірувальні сухарі. Ідеальний альтернативний варіант – картопля. Овочі повинні бути попередньо зварені і роздавлені товкачем.
Використання хоча б одного з вищезгаданих продуктів дозволить досягти одразу двох позитивних результатів. По-перше, фарш стане більш щільним: ліпити з нього котлетни стане значно простіше. По-друге, додаткові інгредієнти додадуть страві цікавого смаку.
Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України. Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію. І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’яс...
У курячих котлет є ряд переваг, адже вони вважаються корисними та дієтичними. Однак при готуванні з філе птиці може виникнути неприємна ситуація – страва вийде суха. Якщо ж скористатися перевіреною рецептурою курячих котлет, результат вас не розчарує, ...