
Фарш для котлет повинен бути м’яким, але досить щільним. Якщо м’ясна основа вийшла дуже рідкою, то виникнуть серйозні проблеми із формуванням рівних котлет. Виправити помилку можна. Для цього необхідно змінити консистенцію фаршу, передають Патріоти України.
Це легко зробити шляхом додавання «зв’язуючого» компонента. Однак у цій ролі може виступити далеко не будь-який сипкий або в’язкий продукт.
Якщо м’ясна основа відрізняється надмірною м’якістю та вологістю, не обійтися без додаткового інгредієнта. Потрібно підібрати продукт, який зробить фарш більш цілісним і однорідним, незважаючи на велику кількість рідини.
У ролі такого рятівного компонента можуть виступити панірувальні сухарі. Ідеальний альтернативний варіант – картопля. Овочі повинні бути попередньо зварені і роздавлені товкачем.
Використання хоча б одного з вищезгаданих продуктів дозволить досягти одразу двох позитивних результатів. По-перше, фарш стане більш щільним: ліпити з нього котлетни стане значно простіше. По-друге, додаткові інгредієнти додадуть страві цікавого смаку.
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...
Квашена капуста часто готується про запас, але навіть правильно зроблений продукт може зіпсуватися завчасно. Найчастіше причиною є помилки під час зберігання: неправильна температура, невідповідний посуд або недостатній рівень розсолу. Якщо не створити...