Як за 5 хвилин приготувати соус, щоб риба стала значно смачнішою

Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ресторанна страва, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам знадобиться такий набір продуктів:

  • курячі яйця — 2 шт.;
  • вершкове масло — 100 г;
  • зелень петрушки;
  • лимонний сік;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Яйця мають бути круто зварені. Очистіть їх від шкаралупи та дуже дрібно наріжте. Розтопіть вершкове масло та покладіть у нього подрібнені яйця. Сюди ж додайте порізану петрушку та витисніть сік з лимона. Посоліть та дайте перцю за вашим смаком. Соус для риби готовий.

Цим соусом можна одразу полити рибу на тарілці, якщо ви подаєте її порційно. Або його переливають у соусник та подають окремо. Смачного!Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ресторанна страва.

Інгредієнти

Вам знадобиться такий набір продуктів:

  • курячі яйця — 2 шт.;
  • вершкове масло — 100 г;
  • зелень петрушки;
  • лимонний сік;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Яйця мають бути круто зварені. Очистіть їх від шкаралупи та дуже дрібно наріжте. Розтопіть вершкове масло та покладіть у нього подрібнені яйця. Сюди ж додайте порізану петрушку та витисніть сік з лимона. Посоліть та дайте перцю за вашим смаком. Соус для риби готовий.

Цим соусом можна одразу полити рибу на тарілці, якщо ви подаєте її порційно. Або його переливають у соусник та подають окремо. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Доступна всім! Названо кашу, яка пригальмовує процеси старіння й омолоджує жіночий організм

вівторок, 7 січень 2025, 23:10

Напевно, це вкрай дивовижно, однак звичайна перловка допомагає поповнити дефіцит колагену в жіночому організмі, тим самим омолодити його на декілька років. Лікарі рекомендують їсти перлову кашу хоча б раз на тиждень, цього буде досить, щоб отримати ней...

А ви це знали? Чому в тісто для пирога чи печива потрібно класти лише яєчні жовтки

вівторок, 7 січень 2025, 22:11

Більшість із нас вважають за краще вживати домашнє печиво, а не «магазинне», передають Патріоти України. І в цьому немає нічого дивного: самостійно приготовані ласощі помітно смачніші за заводські. Але, на жаль, далеко не всім господаркам вдається приг...