Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ресторанна страва, передають Патріоти України.
Вам знадобиться такий набір продуктів:
Яйця мають бути круто зварені. Очистіть їх від шкаралупи та дуже дрібно наріжте. Розтопіть вершкове масло та покладіть у нього подрібнені яйця. Сюди ж додайте порізану петрушку та витисніть сік з лимона. Посоліть та дайте перцю за вашим смаком. Соус для риби готовий. Цим соусом можна одразу полити рибу на тарілці, якщо ви подаєте її порційно. Або його переливають у соусник та подають окремо. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...