Варіант дієтичної вечері — це відварена риба. Легка страва, яку можна приготувати в будь-який день. Навіть, якщо ви дуже сильно втомлені після роботи. Просто відварена риба смачна, але ще кращою вона стане із яєчно-масляним соусом. Це вийде справжня ресторанна страва, передають Патріоти України.
Вам знадобиться такий набір продуктів:
Яйця мають бути круто зварені. Очистіть їх від шкаралупи та дуже дрібно наріжте. Розтопіть вершкове масло та покладіть у нього подрібнені яйця. Сюди ж додайте порізану петрушку та витисніть сік з лимона. Посоліть та дайте перцю за вашим смаком. Соус для риби готовий. Цим соусом можна одразу полити рибу на тарілці, якщо ви подаєте її порційно. Або його переливають у соусник та подають окремо. Смачного!
Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...
Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...