
Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, передають Патріоти України.
На початку нічого нового та цікавого. Бульби потрібно помити, почистити, видалити «вічка» та зелені ділянки.
Потім промиваємо картоплю і замочуємо її у воді на 10-15 хвилин.
Зливаємо воду та оформляємо бульби для подачі. Залежно від вашої фантазії бульби нарізають кубиками, скибочками, кружальцями, часточками і тому подібне.
Незалежно від форми заготівлі, перед тим як відправити картоплю у форму та в духовку, заливаємо все окропом і варимо 3-4 хвилини.
Потім зливаємо воду, остуджуємо овочі, змішуємо спеції, сіль та олію, перемішуємо в цьому картоплю та розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія.
Залишилося тільки застелити лист або форму пергаментом, розкласти картоплю і прибрати її в духовку на 30-40 хвилин.
Подають картоплю по-селянськи як гарнір до птиці та м’яса або як окрему страву.
Смачного!
22:35
Нейлонові вітрівки з 1990-х повернулись в моду18:45
Три способи, як стилізувати в образі скромну блузку18:10
5 ідей, як посадити моркву, щоб не стояти на грядці з пінцетом17:10
Коли садити ранню картоплю, щоб смакувати молоду вже в червні17:05
Універсальний фасон штанів для жінок з будь-яким типом фігури16:35
Як приготувати хрусткі стріпси з курки з соусом15:07
Три сукні, які не треба купувати на літо 2025 року12:44
Три важливих підживлення для розвитку розсади помідорів11:30
Як правильно вибрати колір джинсів жінкам за типом зовнішності09:40
Чотири трендових фактури для стильних образів сезону весна-202508:34
Шість корисних порад для успішного вирощування помідорів23:19
Визначено найкомфортніші лофери для жінок на весну-літо 2025 року22:21
Що відомо про найдовший будинок у світі, який знаходиться в УкраїніСерце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...