Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, передають Патріоти України.
На початку нічого нового та цікавого. Бульби потрібно помити, почистити, видалити «вічка» та зелені ділянки.
Потім промиваємо картоплю і замочуємо її у воді на 10-15 хвилин.
Зливаємо воду та оформляємо бульби для подачі. Залежно від вашої фантазії бульби нарізають кубиками, скибочками, кружальцями, часточками і тому подібне.
Незалежно від форми заготівлі, перед тим як відправити картоплю у форму та в духовку, заливаємо все окропом і варимо 3-4 хвилини.
Потім зливаємо воду, остуджуємо овочі, змішуємо спеції, сіль та олію, перемішуємо в цьому картоплю та розігріваємо духовку до 200 градусів Цельсія.
Залишилося тільки застелити лист або форму пергаментом, розкласти картоплю і прибрати її в духовку на 30-40 хвилин.
Подають картоплю по-селянськи як гарнір до птиці та м’яса або як окрему страву.
Смачного!
22:35
Нейлонові вітрівки з 1990-х повернулись в моду18:45
Три способи, як стилізувати в образі скромну блузку18:10
5 ідей, як посадити моркву, щоб не стояти на грядці з пінцетом17:10
Коли садити ранню картоплю, щоб смакувати молоду вже в червні17:05
Універсальний фасон штанів для жінок з будь-яким типом фігури16:35
Як приготувати хрусткі стріпси з курки з соусом15:07
Три сукні, які не треба купувати на літо 2025 року12:44
Три важливих підживлення для розвитку розсади помідорів11:30
Як правильно вибрати колір джинсів жінкам за типом зовнішності09:40
Чотири трендових фактури для стильних образів сезону весна-202508:34
Шість корисних порад для успішного вирощування помідорів23:19
Визначено найкомфортніші лофери для жінок на весну-літо 2025 року22:21
Що відомо про найдовший будинок у світі, який знаходиться в УкраїніБорщ є знаменитою стравою української кухні, яка славиться своїм надзвичайним смаком у всьому світі. Незважаючи на той факт, що існує величезна кількість рецептів приготування, багатьом до вподоби саме класичний варіант борщу, передають Патріоти Україн...
Котлети є неймовірно смачною та апетитною стравою, проте деякі помилки здатні звести нанівець усі старання. При неправильному підході можна зіпсувати не лише смак м’яса, а й саму текстуру: котлети вийдуть тонкими та не соковитими, передають Патріоти Ук...