Після свят та череди застіль багатьом хочеться ще більшої різноманітності в їжі. І якщо ви вже робили листкову печеню з м'ясом, цього разу приготуйте свинячу рульку з картоплею. theLime підібрав для вас докладний рецепт цієї страви, передають Патріоти України,
Інгредієнти: картопля (950 г), свиняча рулька (800 г).
Інгредієнти для маринаду для картоплі: олія (2 ст. л.), паприка (1 ч. л.), сіль.
Інгредієнти для маринаду для рульки: паприка (2 ст. л.), часник (2-3 зубчики), соєвий соус (2 ст. л.).
Приготування:
Рульку необхідно ретельно промити під проточною водою, потім зіщкребти шкуру ножем, знову промити і викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога.
Тепер займемося приготуванням маринаду. Для цього заздалегідь очищаємо часник від лушпиння та рубаємо ножем або пропускаємо через прес. У невелику миску виливаємо соєвий соус, додаємо паприку та часник, перемішуємо. Змащуємо рульку маринадом з усіх боків, накриваємо зверху і ставимо в холодильник приблизно на 3 години, а можна і на всю ніч.
Картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки. Розрізаємо навпіл або на четвертинки, а дрібні бульби можна залишити повністю. Додаємо до картоплі олію, паприку, сіль або будь-які інші спеції на ваш смак. Ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.
Викладаємо рульку в рукав для запікання, а навколо неї – картоплю. Зав'язуємо кінці рукава, робимо кілька проколів. Перекладаємо його на деко для випічки.
Духовку заздалегідь розігріваємо до 200°С. Ставимо деко в розігріту духову шафу і випікаємо близько 1 години. Потім акуратно дістаємо з рукава і перекладаємо свинячу рульку з картоплею на велику тарілку.
Подаємо до столу зі свіжими овочами або, наприклад, з квашеною капустою, а також із соусами та насолоджуємося смаком.
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...