Це така смакота! Як запекти соковиту свинячу рульку з картоплею - докладний рецепт

Після свят та череди застіль багатьом хочеться ще більшої різноманітності в їжі. І якщо ви вже робили листкову печеню з м'ясом, цього разу приготуйте свинячу рульку з картоплею. theLime підібрав для вас докладний рецепт цієї страви, передають Патріоти України,

Інгредієнти: картопля (950 г), свиняча рулька (800 г).

Інгредієнти для маринаду для картоплі: олія (2 ст. л.), паприка (1 ч. л.), сіль.

Інгредієнти для маринаду для рульки: паприка (2 ст. л.), часник (2-3 зубчики), соєвий соус (2 ст. л.).

Приготування:

Рульку необхідно ретельно промити під проточною водою, потім зіщкребти шкуру ножем, знову промити і викласти на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога.

Тепер займемося приготуванням маринаду. Для цього заздалегідь очищаємо часник від лушпиння та рубаємо ножем або пропускаємо через прес. У невелику миску виливаємо соєвий соус, додаємо паприку та часник, перемішуємо. Змащуємо рульку маринадом з усіх боків, накриваємо зверху і ставимо в холодильник приблизно на 3 години, а можна і на всю ніч.

Картоплю промиваємо під проточною водою, очищаємо від шкірки. Розрізаємо навпіл або на четвертинки, а дрібні бульби можна залишити повністю. Додаємо до картоплі олію, паприку, сіль або будь-які інші спеції на ваш смак. Ретельно перемішуємо, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Викладаємо рульку в рукав для запікання, а навколо неї – картоплю. Зав'язуємо кінці рукава, робимо кілька проколів. Перекладаємо його на деко для випічки.

Духовку заздалегідь розігріваємо до 200°С. Ставимо деко в розігріту духову шафу і випікаємо близько 1 години. Потім акуратно дістаємо з рукава і перекладаємо свинячу рульку з картоплею на велику тарілку.

Подаємо до столу зі свіжими овочами або, наприклад, з квашеною капустою, а також із соусами та насолоджуємося смаком.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...