
Створювати собі труднощі – це основне покликання людини, принаймні так може здатися, якщо подивитися на окремих кухарів. Наприклад, взимку кулінари сумно згадують урожай свіжих та ароматних огірків, а як тільки настав час їх збирати, вони думають, як їх засолити, передають Патріоти України.
Розкажемо, як засолити огірки дуже швидко без маринаду та розсолу.
Для приготування потрібно:
А готувати майже нічого і не доведеться – на все піде не більше ніж 30 хвилин часу.
Спочатку миємо огірки та заливаємо їх крижаною водою на 1-2 години.
У цей час подрібніть часник (можна через пристрій для видавлювання часнику, можна просто нарізати), порубати зелень. Добре в цей рецепт додати свіжий кріп та інші трави на свій смак.
Огірки нарізаємо вздовж на 4 частини.
Потім складаємо всі інгредієнти в звичайний поліетиленовий пакет (зрозуміло цілий), зав’язуємо його і щосили трясемо його.
Після закінчення процедури приберіть огірки хвилин на 15 в холодильник і все, можна їсти.
Огірки вийдуть хрусткими, ароматними та в міру солоними. Головне – за лічені хвилини!
Смачного!
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...