
Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України.
Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:
Готуємо маринад. Змішуємо в каструлі 1 склянку томатного соку з олією і доводимо до кипіння. У гарячий маринад додаємо оцет, потім додаємо цукор, сіль і суміш спецій.
Перемішуємо інгредієнти та відправляємо охолонути.
Оселедець чистимо, миємо, потрошимо, видаляємо кісточки. Краще брати несолону або слабосолену рибу, без прянощів.
Потім чистимо і нарізаємо півкільцями цибулю і приступаємо до приготування оселедця.
Вибравши відповідну посудину, починаємо шарами викладати цибулю, філе оселедця і заливаємо маринадом і так до кінця.
Накриваємо ємність і забираємо в холодильник на дві доби.
Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....