Банани - улюблений фрукт багатьох, але іноді вибрати солодкі та стиглі буває складно. Щоб прискорити процес дозрівання і насолоджуватися смачними бананами швидше, експерт радить покласти їх у паперовий пакет, передають Патріоти України.
Паперовий пакет затримує природній газ етилен, який банани виділяють, і сприяє швидкому дозріванню — іноді вже за одну ніч. Важливо, щоб пакет не утримував вологу, адже зайва волога шкодить фруктам.
Якщо ж потрібно пом’якшити банани для випічки, їх можна спекти в духовці за 30-40 хвилин при 180°C — вони стануть м’якими і смачними. Для сповільнення дозрівання бананів радять зберігати їх у прохолодному місці, близько 18°C, а також обмотати кінчики скотчем або тримати банани окремо.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Імбир - одна з небагатьох спецій, користь якої підтверджують не лише традиції, а й сучасні наукові дослідження. Нові дані показали: навіть невеликої кількості імбиру достатньо, щоб активувати імунні клітини та допомогти організму ефективніше боротися з...