Деруни – одна з найвідоміших страв нашої кухні. Однак вони мають величезну популярність і в багатьох інших країнах, передають Патріоти України.
Вони відрізняються приємним смаком, який стає ще яскравішим у поєднанні зі сметаною або соусами.
Однак часом страва не набуває апетитного зовнішнього вигляду.
Пов’язано це з тим, що навіть нещодавно натерта картопля може стати сірого кольору. Іноді неприємний відтінок зберігається навіть після смаження.
Втім, вирішити проблему дуже легко. Деруни будуть «золотисті», якщо додати в них секретний інгредієнт.
Що потрібно додати в терту картоплю
Терта картопля швидко стає золотистою на сковорідці, якщо поєднується з додатковим компонентом.
Йдеться про цибулю, яку слід попередньо подрібнити.
Саме цей овоч зупиняє процес зміни кольору тертої картоплі. У результаті смажені деруни набувають апетитної скоринки «правильного» відтінку.
Проте не всім людям подобається цибульний присмак у дерунах. В цьому випадку на допомогу прийде сметана.
На дві картоплини додайте кілька ложок цього кисломолочного продукту. За рахунок цього інгредієнта страва набуде не лише «золотистості», а й ніжності.
23:21
Перукарі розповіли, що забезпечує стійкий ефект для зачісок та укладок22:27
Як прогнати гризунів з дачного будинку: рецепт ефективного засобу20:15
Високі та теплі шкарпетки — комфортний тренд для холодної погоди19:10
Стало відомо, яка модель сумки попала в тренди на весну 2025 року18:51
Чотири яскраві сорти ґрунтопокривних квітів з тривалим цвітінням16:00
Як соснові гілки допоможуть врятувати сад від шкідників14:20
Три причини, чому кекс вийшов важким і не піднявся12:20
Як врятувати пересохлу випічку, щоб вона знову стала м’якою12:20
Два способи, як освіжити образ в чорному джемпері11:43
Швидке печиво на молоці за 30 хвилин11:15
Три способи, як за допомогою ременя надати образу ефект новизни10:10
Що робити, коли з-під светра не видно комірець білої футболки00:03
Сім принципів правильного харчування для відновлення роботи печінкиЛюбителі смачненько поїсти певно не відмовляться від соковитої відбивної, передають Патріоти України. Якщо ви засвоїте поради по її приготуванню, то з легкістю справитесь з цією задачею. Як вибрати м’ясо. Звісно, найсмачніші відбивні приготуються зі св...
Можна засолити червону рибу без величезної кількості олії та неприємного присмаку. І найголовніше – дуже швидко, передають Патріоти України. Рибу можна купувати цілу, а можна вже готове філе. Детальніше розповість Вікторія Силка – блогер, технолог рест...