Деруни – одна з найвідоміших страв нашої кухні. Однак вони мають величезну популярність і в багатьох інших країнах, передають Патріоти України.
Вони відрізняються приємним смаком, який стає ще яскравішим у поєднанні зі сметаною або соусами.
Однак часом страва не набуває апетитного зовнішнього вигляду.
Пов’язано це з тим, що навіть нещодавно натерта картопля може стати сірого кольору. Іноді неприємний відтінок зберігається навіть після смаження.
Втім, вирішити проблему дуже легко. Деруни будуть «золотисті», якщо додати в них секретний інгредієнт.
Що потрібно додати в терту картоплю
Терта картопля швидко стає золотистою на сковорідці, якщо поєднується з додатковим компонентом.
Йдеться про цибулю, яку слід попередньо подрібнити.
Саме цей овоч зупиняє процес зміни кольору тертої картоплі. У результаті смажені деруни набувають апетитної скоринки «правильного» відтінку.
Проте не всім людям подобається цибульний присмак у дерунах. В цьому випадку на допомогу прийде сметана.
На дві картоплини додайте кілька ложок цього кисломолочного продукту. За рахунок цього інгредієнта страва набуде не лише «золотистості», а й ніжності.
23:21
Перукарі розповіли, що забезпечує стійкий ефект для зачісок та укладок22:27
Як прогнати гризунів з дачного будинку: рецепт ефективного засобу20:15
Високі та теплі шкарпетки — комфортний тренд для холодної погоди19:10
Стало відомо, яка модель сумки попала в тренди на весну 2025 року18:51
Чотири яскраві сорти ґрунтопокривних квітів з тривалим цвітінням16:00
Як соснові гілки допоможуть врятувати сад від шкідників14:20
Три причини, чому кекс вийшов важким і не піднявся12:20
Як врятувати пересохлу випічку, щоб вона знову стала м’якою12:20
Два способи, як освіжити образ в чорному джемпері11:43
Швидке печиво на молоці за 30 хвилин11:15
Три способи, як за допомогою ременя надати образу ефект новизни10:10
Що робити, коли з-під светра не видно комірець білої футболки00:03
Сім принципів правильного харчування для відновлення роботи печінкиКотлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...