Хто готує самостійно пельмені та чебуреки, знають: смачніших ніколи не знайти. Їх ніяк не порівняти з магазинними. В домашніх смак та аромат завжди на висоті. Є кулінарна хитрість, яка допоможе зробити фарш для улюблених страв ще кращим та смачнішим, передають Патріоти України.
Соковитий, ароматний — саме такий має бути фарш. Весь секрет в тому, що в начинку потрібно додавати не воду, а бульйон. Погодьтесь, що у звичайній рідині для фаршу немає нічого, щоб могло б зробити його кращим. Смак та аромат точно не будуть змінені, лише консистенція.
Якщо під рукою бульйону немає, тоді потрібно зробити все наступним чином. Поставте на вогонь трохи води. Розрахунок, що 1 склянка на 1 кг фаршу. Покладіть 2 штуки лаврового листя. Зніміть після закипання з плити та остудіть до кімнатної температури.
Ароматну воду потрібно влити у фарш та ретельно перемішати. Накрийте потім ємність харчовою плівкою та приберіть в холодильник на 40 хвилин. Через деякий час можна буде сміливо ліпити пельмені та вареники. Вони вийдуть дуже смачними та ароматними. Спробуйте та переконайтесь в цьому.
Кавуни цінуються за свій освіжаючий смак і багатий поживний вміст. Крім того, вони низькокалорійні, але при цьому надовго залишають відчуття ситості та допомагають швидко вгамувати спрагу. Хоча список їхніх корисних властивостей для здоров'я дуже довги...
Сезон закруток у самому розпалі: українські господині активно готують банки з овочами, фруктами та соусами, аби взимку мати домашні запаси. Проте не всі продукти підходять для консервації, а деякі можуть швидко зіпсуватися, вибухнути у банках або стати...