Хто готує самостійно пельмені та чебуреки, знають: смачніших ніколи не знайти. Їх ніяк не порівняти з магазинними. В домашніх смак та аромат завжди на висоті. Є кулінарна хитрість, яка допоможе зробити фарш для улюблених страв ще кращим та смачнішим, передають Патріоти України.
Соковитий, ароматний — саме такий має бути фарш. Весь секрет в тому, що в начинку потрібно додавати не воду, а бульйон. Погодьтесь, що у звичайній рідині для фаршу немає нічого, щоб могло б зробити його кращим. Смак та аромат точно не будуть змінені, лише консистенція.
Якщо під рукою бульйону немає, тоді потрібно зробити все наступним чином. Поставте на вогонь трохи води. Розрахунок, що 1 склянка на 1 кг фаршу. Покладіть 2 штуки лаврового листя. Зніміть після закипання з плити та остудіть до кімнатної температури.
Ароматну воду потрібно влити у фарш та ретельно перемішати. Накрийте потім ємність харчовою плівкою та приберіть в холодильник на 40 хвилин. Через деякий час можна буде сміливо ліпити пельмені та вареники. Вони вийдуть дуже смачними та ароматними. Спробуйте та переконайтесь в цьому.
Готувати влітку в розпеченій у полуденну спеку квартирі не захочеться навіть самовідданим кулінарам. Щоб довго не потіти біля плити та смачно пообідати, пропонуємо приготувати котлети рубані із сиром. Готуємо, як то кажуть, нашвидкуруч, передають Патрі...
Може здатися, що курячі яйця продукт незамінний і без них навіть котлет не підсмажити, передають Патріоти України. Так, яйця дозволяють зробити фарш однорідним, склеюють його та допомагають котлетам тримати форму. Але передозування яєчного білка призво...