
Ці голубці готуються нетрадиційним методом. Вони запікаються в духовці під сиром з овочами. Тому голубці вийдуть ще смачнішими і соковитішими, зазначають Патріоти України.
Продукти, які потрібні для голубців:
Продукти, які потрібні для шапки:
Для початку підготуємо капусту, тобто відділимо листя. Є один простий метод, але для цього потрібна мікрохвильова піч: поміщаємо в неї цілий качан, вибираємо потужність 900 Вт і час до 10 хвилин, потім відразу опускаємо в холодну воду. Листя будуть після такої процедури відділятися легко і не рватися.
Варимо рис до напів готового стану. Цибулину шаткуємо, а морквину натираємо. Смажимо овочі на олії рослинного походження.
Коли зажарка і рис охолонуть, додаємо їх в фарш, солимо, перчимо і мішаємо.
Загортаємо начинку в капустяне листя і викладаємо голубці на деко, яке перед цим потрібно змастити олією.
Наливаємо трохи води, закриваємо деко з голубцями фольгою і поміщаємо в духовку на півгодини. Готуємо при 200 °.
В цей час дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, січемо дрібненько зелень, видавлюємо часник. Все з’єднуємо, додаємо сметану, солимо, перчимо і мішаємо.
Через 30 хвилин, прибираємо фольгу і розподіляємо начинку зверху голубців рівномірним шаром. Готуємо в духовці ще 10-15 хвилин.
Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...
Печінка відповідає за травлення, накопичення енергії та виведення токсинів. Але запалення та надлишок жиру можуть серйозно її пошкодити. Експерти кажуть, що правильні овочі здатні захистити цей орган, передають Патріоти України. Броколі – головний геро...