Ці голубці готуються нетрадиційним методом. Вони запікаються в духовці під сиром з овочами. Тому голубці вийдуть ще смачнішими і соковитішими, зазначають Патріоти України.
Продукти, які потрібні для голубців:
Продукти, які потрібні для шапки:
Для початку підготуємо капусту, тобто відділимо листя. Є один простий метод, але для цього потрібна мікрохвильова піч: поміщаємо в неї цілий качан, вибираємо потужність 900 Вт і час до 10 хвилин, потім відразу опускаємо в холодну воду. Листя будуть після такої процедури відділятися легко і не рватися.
Варимо рис до напів готового стану. Цибулину шаткуємо, а морквину натираємо. Смажимо овочі на олії рослинного походження.
Коли зажарка і рис охолонуть, додаємо їх в фарш, солимо, перчимо і мішаємо.
Загортаємо начинку в капустяне листя і викладаємо голубці на деко, яке перед цим потрібно змастити олією.
Наливаємо трохи води, закриваємо деко з голубцями фольгою і поміщаємо в духовку на півгодини. Готуємо при 200 °.
В цей час дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, січемо дрібненько зелень, видавлюємо часник. Все з’єднуємо, додаємо сметану, солимо, перчимо і мішаємо.
Через 30 хвилин, прибираємо фольгу і розподіляємо начинку зверху голубців рівномірним шаром. Готуємо в духовці ще 10-15 хвилин.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...