
Ці голубці готуються нетрадиційним методом. Вони запікаються в духовці під сиром з овочами. Тому голубці вийдуть ще смачнішими і соковитішими, зазначають Патріоти України.
Продукти, які потрібні для голубців:
Продукти, які потрібні для шапки:
Для початку підготуємо капусту, тобто відділимо листя. Є один простий метод, але для цього потрібна мікрохвильова піч: поміщаємо в неї цілий качан, вибираємо потужність 900 Вт і час до 10 хвилин, потім відразу опускаємо в холодну воду. Листя будуть після такої процедури відділятися легко і не рватися.
Варимо рис до напів готового стану. Цибулину шаткуємо, а морквину натираємо. Смажимо овочі на олії рослинного походження.
Коли зажарка і рис охолонуть, додаємо їх в фарш, солимо, перчимо і мішаємо.
Загортаємо начинку в капустяне листя і викладаємо голубці на деко, яке перед цим потрібно змастити олією.
Наливаємо трохи води, закриваємо деко з голубцями фольгою і поміщаємо в духовку на півгодини. Готуємо при 200 °.
В цей час дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, січемо дрібненько зелень, видавлюємо часник. Все з’єднуємо, додаємо сметану, солимо, перчимо і мішаємо.
Через 30 хвилин, прибираємо фольгу і розподіляємо начинку зверху голубців рівномірним шаром. Готуємо в духовці ще 10-15 хвилин.
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...