Як зробити голубці в три рази смачнішими. Страва №1 на столі!

Ці голубці готуються нетрадиційним методом. Вони запікаються в духовці під сиром з овочами. Тому голубці вийдуть ще смачнішими і соковитішими, зазначають Патріоти України.

Продукти, які потрібні для голубців:

  • Фарш з будь-якого м’яса – 150 г;
  • Капуста – один качан середнього розміру;
  • Рис – 50 г;
  • Цибуля ріпчаста – одна штука маленького розміру;
  • Морквина – одна штука середнього розміру;
  • Сіль / чорний перець / олія рослинного походження.

Продукти, які потрібні для шапки:

  • Помідори – дві штуки;
  • Часник – 3-4 зубчики;
  • Сир твердий – 100 г;
  • Кріп і петрушка;
  • Сметана не сильно жирна – 30 г;
  • Сіль і перець на ваш смак.

Переходимо до процесу приготування найсмачніших голубців

Для початку підготуємо капусту, тобто відділимо листя. Є один простий метод, але для цього потрібна мікрохвильова піч: поміщаємо в неї цілий качан, вибираємо потужність 900 Вт і час до 10 хвилин, потім відразу опускаємо в холодну воду. Листя будуть після такої процедури відділятися легко і не рватися.

Варимо рис до напів готового стану. Цибулину шаткуємо, а морквину натираємо. Смажимо овочі на олії рослинного походження.

Коли зажарка і рис охолонуть, додаємо їх в фарш, солимо, перчимо і мішаємо.

Загортаємо начинку в капустяне листя і викладаємо голубці на деко, яке перед цим потрібно змастити олією.

Наливаємо трохи води, закриваємо деко з голубцями фольгою і поміщаємо в духовку на півгодини. Готуємо при 200 °.

В цей час дрібно ріжемо помідори, натираємо сир, січемо дрібненько зелень, видавлюємо часник. Все з’єднуємо, додаємо сметану, солимо, перчимо і мішаємо.

Через 30 хвилин, прибираємо фольгу і розподіляємо начинку зверху голубців рівномірним шаром. Готуємо в духовці ще 10-15 хвилин.

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...

Буде як у ресторані: Як посмажити рибу з хрусткою скоринкою з борошном та в клярі на сковороді

субота, 7 червень 2025, 11:12

Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...