
Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва, передають Патріоти України.
Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ризикуєте отримати «гуму».
Підготуйте такі продукти :
Інгредієнти вказані з розрахунку лише на 1 основу. Якщо ви хочете приготувати більше, збільшуйте кількість продуктів.
Борошно попередньо просіюємо і додаємо розпушувач. Деякі види борошна спочатку продаються з ним, якщо так, то розпушувач не можна додавати. Додаємо сіль, воду та олію і починаємо замішувати тісто.
Саме від того, як ви виконаєте цю частину роботи, залежатиме кінцевий результат. Намагайтеся приділити цьому етапу щонайменше 6 хвилин.
Потім розсипаємо борошно на робочу поверхню і починаємо ліпити млинець завтовшки 3-4 мм. Не забувайте також зліпити борти.
Після цього підсушуємо основу в духовці.
Коли корж буде готовий, змащуємо його соусом і викладаємо начинку.
Багато людей стикаються з раптовим бажанням з’їсти щось солодке, і часто це відбувається саме тоді, коли потрібно зосередитися або зняти напругу. Такий потяг має цілком природні причини, адже солодкі продукти активують центри задоволення в мозку, перед...
Куряче філе часто вважають універсальним продуктом, але багато хто стикається з однією проблемою – після приготування м’ясо виходить сухим і жорстким, передають Патріоти України. Це трапляється навіть тоді, коли дотримуватись часу приготування. Є прос...