Як зробити кольорові млинці - яскравий лайфхак для смачного перекусу

Хочеш здивувати родину чи друзів? Приготуй кольорові млинці! Це просто, весело і неймовірно красиво на тарілці. Ідеальний спосіб зробити звичайний сніданок особливим, передають Патріоти України.


Що потрібно:

  • Звичайне млинцеве тісто (базовий рецепт: яйця, молоко, борошно, цукор, сіль)
  • Натуральні харчові барвники або свіжі соки і пюре:
    • Червоний — сік буряка або ягоди
    • Зелений — шпинат або петрушка
    • Жовтий — морквяний сік або куркума
    • Помаранчевий — апельсиновий сік
    • Фіолетовий — чорниця або чорноплідна горобина

Як готувати:

  1. Розділи тісто на кілька частин.
  2. В кожну додай обраний натуральний барвник (сік або пюре). Добре перемішай.
  3. Смаж млинці на добре розігрітій сковороді, як звичайні.
  4. Виклади різнокольорові млинці стопкою для яскравої презентації.

Порада:

Для більш насиченого кольору можна додати трохи харчового барвника, але натуральні інгредієнти не тільки красиві, а й корисні.


Кольорові млинці — це ідеальний спосіб зробити сніданок веселим і здоровим.
Спробуй сьогодні і поділися враженнями!

Як чистити цибулю без сліз - прості секрети від кухарів

п’ятниця, 20 червень 2025, 18:14

Чистка цибулі часто супроводжується слізьми і подразненням очей. Але існують прості способи, які допоможуть уникнути дискомфорту і зробити цей процес легшим, передають Патріоти України. 1. Охолодити цибулю перед чисткою Поклади цибулину в холодильник ...

Не робіть помилок! Які продукти в жодному разі не можна зберігати в морозилці, але їх чомусь туди кладуть

п’ятниця, 20 червень 2025, 17:57

Деякі продукти, якщо покласти їх до морозильної камери, не лише втрачають свій смак і текстуру після заморожування, а й можуть стати небезпечними для здоров’я. Розповідаємо, яку саме їжу варто тримати подалі від морозилки, щоб потім не довелося викидат...