Як зробити котлети соковитими: Ось що додають у фарш досвідчені господині

Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.

Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.

Подробиці

У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.

Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.

Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.

На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.

Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.

Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.

Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.

Смакота! Як приготувати відмінну смажену рибу зі скоринкою

неділя, 30 листопад 2025, 23:10

Смажена риба буде виглядати набагато апетитнішою у тому випадку, якщо вам вдасться приготувати її з апетитною скоринкою, передають Патріоти України. На жаль, це не завжди виходить через різні обставини. Але є секрети, які допоможуть досягти ідеального ...

Вчені розвінчали найбільший міф про каву, в який досі вірять мільйони

неділя, 30 листопад 2025, 17:30

Багато хто з нас починає ранок з чашки ароматної кави, переконані, що вона миттєво заряджає енергією. Але нове велике дослідження показує: цей популярний ранковий ритуал може не лише не додавати сил, а й навпаки - виснажувати організм. Те, що ми роками...