Як зробити котлети соковитими: Ось що додають у фарш досвідчені господині

Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.

Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.

Подробиці

У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.

Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.

Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.

На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.

Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.

Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.

Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.

Розставлено крапки над "і": Що їсти перед сном, щоб уникнути кошмарів

понеділок, 1 вересень 2025, 11:12

Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...

Генетика vs харчування: Названо продукт, який допомагає уникнути хвороб серця

понеділок, 1 вересень 2025, 7:14

Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...