Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.
У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.
Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.
Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.
На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.
Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.
Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.
Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.
Відома істина: смак запеченого м’яса дуже залежить від маринаду, в якому воно побувало до запікання. Пропонуємо суміш для запікання реберець, яка зробить вашу страву неперевершеною, передають Патріоти України. Отож, на 1 кг реберець візьміть одну велик...
Запечена качка – не така вже й рідкісна страва на святковому столі. Але цей рецепт особливий, тому сподіваємося, що він стане гідним доповненням до вашого новорічного меню. Спробуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:Качка – 1 шт.Яблука – 2-3 шт...