Як зробити котлети соковитими: Ось що додають у фарш досвідчені господині

Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.

Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.

Подробиці

У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.

Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.

Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.

На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.

Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.

Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.

Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.

А ви це знали? Навіщо додавати в сирники рис

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 18:12

Сирники – це відмінна та проста страва для сімейних сніданків, передають Патріоти України. Однак далеко не всі можуть приготувати їх гарними та пишними. Є рецепт, який допоможе забути про сирники, що розвалюються чи прилипають до сковороди. Для цього д...

Варто знати! Коли макарони потрібно промивати водою після варіння, а коли це зайве

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 17:12

Господині звикли промивати макарони водою після варіння, тому що здебільшого макарони не відрізнялися відмінною якістю, передають Патріоти України. Нині ж у магазинах та супермаркетах продається величезна різноманітність макаронів, у тому числі із твер...