Господині додають у фарш і манку, і крупу, і кабачки, намагаючись приготувати котлети пишними та соковитими, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що суперсоковиті котлети виходять, якщо додати у фарш соду.
У китайській та єврейській кухнях такий рецепт приготування котлет існує давно.
Сода у фарші працює так само, як і у випічці, – збільшує обсяг, роблячи його пишним.
Додавати соду у фарш потрібно безпосередньо перед смаженням котлет.
На один кілограм фаршу достатньо пів чайної ложки соди.
Не варто боятися використовувати такий інгредієнт, у готових котлетах лужного смаку не відчуватиметься.
Сода впливає тільки на зовнішній вигляд котлет, а для смаку у фарш варто додати терту картоплю, цибулину та спеції.
Для вершкового смаку котлет у фарш можна додати шматочок розтопленого вершкового масла та батон, розмочений у молоці чи вершках.
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...
Мікрохвильова піч - одна з найпопулярніших кухонних помічниць. Проте багато хто користується нею неправильно, що часто призводить до зіпсованої їжі, непотрібного бруду та навіть поломки приладу, передають Патріоти України. Швидкість і зручність приготу...