Як зробити млинці ніжними та пухкими за допомогою одного інгредієнту

Млинці всім подобаються, коли вони пухкі, м’які та смачні. Такі швидко розлітаються з тарілки. Тільки і встигай пекти нові. Існує безліч рецептів млинців. Експериментів в цьому напрямку вистачає. Практичним способом виробились певні кулінарні лайфхаки, які допомагають зробити їх найсмачнішими. І один з них – це використання борошна певного різновиду, передають Патріоти України.

Секретний інгредієнт для млинців

Для приготування тіста використовуйте не лише стандартне пшеничне борошно. Змішайте цей інгредієнт з невеликою кількістю кукурудзяного. Таким чином буде покращено не лише смак, але й консистенцію майбутньої страви.

Комбінація з двох різновидів борошна допомагає млинцям стати ніжними та пухкими. Ви будете приємно здивовані результатом. Можна додавати не лише кукурудзяне борошно.

Якщо будете експериментувати, пам’ятайте про два моменти. При пропорціях на 1 склянку молока та 2 яйця рекомендується додавати не більше 85 г іншого борошна. Готове тісто потрібно залишити хоча б на 40 хвилин.

Млинці – проста страва, але потребує знань певних нюансів. Якщо дотримуватись поданих порад, у вас все вийде. І ви неодмінно отримаєте компліменти за вашу кулінарну працю.

Оновіть свій сніданок: Одна спеція, що зробить смажені яйця хрумкими і ароматними

четвер, 31 липень 2025, 1:03

Смажене яйце - проста та швидка страва, яка може стати справжнім шедевром, якщо знати один маленький секрет. Додайте у сковороду жменю свіжих трав перед тим, як розбити яйце, і ваш сніданок заграє новими смаками та текстурами, передають Патріоти Україн...

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...