Як зробити млинці ніжними та пухкими за допомогою одного інгредієнту

Млинці всім подобаються, коли вони пухкі, м’які та смачні. Такі швидко розлітаються з тарілки. Тільки і встигай пекти нові. Існує безліч рецептів млинців. Експериментів в цьому напрямку вистачає. Практичним способом виробились певні кулінарні лайфхаки, які допомагають зробити їх найсмачнішими. І один з них – це використання борошна певного різновиду, передають Патріоти України.

Секретний інгредієнт для млинців

Для приготування тіста використовуйте не лише стандартне пшеничне борошно. Змішайте цей інгредієнт з невеликою кількістю кукурудзяного. Таким чином буде покращено не лише смак, але й консистенцію майбутньої страви.

Комбінація з двох різновидів борошна допомагає млинцям стати ніжними та пухкими. Ви будете приємно здивовані результатом. Можна додавати не лише кукурудзяне борошно.

Якщо будете експериментувати, пам’ятайте про два моменти. При пропорціях на 1 склянку молока та 2 яйця рекомендується додавати не більше 85 г іншого борошна. Готове тісто потрібно залишити хоча б на 40 хвилин.

Млинці – проста страва, але потребує знань певних нюансів. Якщо дотримуватись поданих порад, у вас все вийде. І ви неодмінно отримаєте компліменти за вашу кулінарну працю.

Оцінять всі! Як зробити справжній домашній лимонад за декілька хвилин

неділя, 1 червень 2025, 8:14

Натуральний освіжаючий лимонад можна приготувати вдома лише за кілька хвилин. При цьому лимонад буде дуже смачним, повністю натуральним, без штучних добавок, і значно кращим за магазинний лимонад, передають Патріоти України. Вода – 1 лЛимон – 2 шт.Цуко...

Секрет досвідчних господинь! Навіщо при варінні рису додають у каструлю ложку молока

неділя, 1 червень 2025, 7:14

Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...