Як зробити млинці в дірочку: ТОП-2 хитрощі, про які не знають господині

Напевно, у цьому світі немає жодної людини, байдужої до млинців, передають Патріоти України.

Дуже апетитно виглядають млинці у дірочку, але потрібно знати, як їх приготувати.

Подробиці

Для приготування ажурних млинців знадобляться звичайні інгредієнти.

А дірочки виходять за рахунок двох маленьких хитрощів.

Перша хитрість у тому, в якій послідовності потрібно додавати інгредієнти, а друга – у тому, що з інгредієнтів потрібно підігріти.

Інгредієнти:

  • Молоко – 2 склянки.
  • Кефір – 2 склянки
  • Борошно – 1 склянка.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 2 ложки.
  • Олія соняшникова – 2 ложки.
  • Сіль та сода – щіпка.

Приготування

Багато господарок беруть холодний кефір і замішують тісто на млинці.

Щоб млинці вийшли з дірочками, кефір потрібно підігріти.

Коли від кефіру почне підніматися пара, можна знімати його з вогню. У підігрітий кефір додають сіль, цукор та соду.

А ось другий секрет: до кефіру спочатку додають борошно, щоб тісто стало густим. А потім додають яйця.

Тісто перемішують і додають молоко, а потім – ложку олії.

Тісто готове, можна випікати млинці на сковорідці.

Млинці на такому тісті виходять з дірочками, які ви й хотіли приготувати.

Готові млинці можна подати з варенням чи ягодами.

Невеликий секрет: якщо додати трішки більше цукру, млинці вийдуть не лише ажурними, а й рум’яними.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...