
Риба – смачний та корисний продукт, який стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Але не кожна господиня готова витрачати час на приготування риби, оскільки це часто супроводжується проблемами, передають Патріоти України.
Наприклад, продукт може розвалитися прямо на сковороді під час смаження. У результаті на тарілці виявляється далеко не найапетитніша страва.
Але кулінари знають один секрет, який дозволяє отримувати завжди смачне та гарне частування. Для цього треба підготувати сіль та кілька шматочків лимона.
Перед тим, як налити на сковороду олію, слід додати пару крапель лимонного соку. Такий трюк дозволить рибі не тільки не розвалитися, але й зробить смак цікавішим.
Також бажано перед відправкою риби на пательню відразу її посолити, щоби риба не прилипала і не розвалювалася під час приготування. Але перед тим, як класти шматочки риби на сковороду, їх бажано обваляти в борошні.
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...