Як зробити, щоб риба не прилипала та не розвалювалася на сковороді


Риба – смачний та корисний продукт, який стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Але не кожна господиня готова витрачати час на приготування риби, оскільки це часто супроводжується проблемами, передають Патріоти України.

Наприклад, продукт може розвалитися прямо на сковороді під час смаження. У результаті на тарілці виявляється далеко не найапетитніша страва.

Але кулінари знають один секрет, який дозволяє отримувати завжди смачне та гарне частування. Для цього треба підготувати сіль та кілька шматочків лимона.

Перед тим, як налити на сковороду олію, слід додати пару крапель лимонного соку. Такий трюк дозволить рибі не тільки не розвалитися, але й зробить смак цікавішим.

Також бажано перед відправкою риби на пательню відразу її посолити, щоби риба не прилипала і не розвалювалася під час приготування. Але перед тим, як класти шматочки риби на сковороду, їх бажано обваляти в борошні.

Це може здивувати! Лікарі пояснили, чому какао варто пити щодня

вівторок, 9 грудень 2025, 9:48

Какао - улюблений багатьма напій, який є не лише смачним, але й надзвичайно корисним, особливо для людей старше п’ятдесяти років. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, магнію, цинку, фосфору та калію, регулярне вживання какао підтримує здоров'я ...

Сповільнює старіння, але: У чому користь халви і скільки її можна їсти на день

вівторок, 9 грудень 2025, 9:15

Халву, яку, до речі, можна приготувати й в домашніх умовах, часто вважають однією з найкорисніших солодощів, адже її виготовляють із горіхів або насіння - продуктів, які самі по собі цінні для організму, передають Патріоти України. Навіть жири в халві ...