Риба – смачний та корисний продукт, який стане чудовою стравою для обіду чи вечері. Але не кожна господиня готова витрачати час на приготування риби, оскільки це часто супроводжується проблемами, передають Патріоти України.
Наприклад, продукт може розвалитися прямо на сковороді під час смаження. У результаті на тарілці виявляється далеко не найапетитніша страва.
Але кулінари знають один секрет, який дозволяє отримувати завжди смачне та гарне частування. Для цього треба підготувати сіль та кілька шматочків лимона.
Перед тим, як налити на сковороду олію, слід додати пару крапель лимонного соку. Такий трюк дозволить рибі не тільки не розвалитися, але й зробить смак цікавішим.
Також бажано перед відправкою риби на пательню відразу її посолити, щоби риба не прилипала і не розвалювалася під час приготування. Але перед тим, як класти шматочки риби на сковороду, їх бажано обваляти в борошні.
Найчастіше курячий суп подають в обідній час. Він не тільки смачний, але й поживний, надає сил на решту дня. Страва звична для багатьох. Але навіть улюблена їжа з часом набридає. Може з’явитись бажання посмакувати чимось новим. І в цьому випадку доречн...
Пельмені смачні, коли виходять соковиті та ароматні. Сухий фарш їм зовсім не пасує. Якщо ви не купуєте напівфабрикати, а надаєте перевагу домашньому приготуванню, тоді вам буде корисним дізнатитись один лайфхак. Він допоможе приготувати дуже смачний та...