Макарони та рис – це два універсальні гарніри, які дуже легко готуються, передають Патріоти України.
Але є один мінус при їх подачі. Все ж таки після остигання ці продукти швидко злипаються і перетворюються на неприємну кашку.
Виглядає все це не надто апетитно, якщо розігрівати страву.
Вся справа в крохмалі, який міститься в макаронах та рисі.
Але запобігти появі грудок можна, якщо додати трохи олії під час варіння.
Також вам допоможе ще один доступний компонент.
Йдеться про лимонний сік. Однак у цьому випадку може трохи змінити смак, з’явиться легка кислинка, але вона підкреслюватиме смак, якщо гарнір подається до риби.
Якщо макарони потрібні для запіканки, після варіння їх треба промити під холодною водою. Це також позбавить зайвого крохмалю і запобігатиме склеюванню. Підійде такий спосіб і для рису.м
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...