Макарони та рис – це два універсальні гарніри, які дуже легко готуються, передають Патріоти України.
Але є один мінус при їх подачі. Все ж таки після остигання ці продукти швидко злипаються і перетворюються на неприємну кашку.
Виглядає все це не надто апетитно, якщо розігрівати страву.
Вся справа в крохмалі, який міститься в макаронах та рисі.
Але запобігти появі грудок можна, якщо додати трохи олії під час варіння.
Також вам допоможе ще один доступний компонент.
Йдеться про лимонний сік. Однак у цьому випадку може трохи змінити смак, з’явиться легка кислинка, але вона підкреслюватиме смак, якщо гарнір подається до риби.
Якщо макарони потрібні для запіканки, після варіння їх треба промити під холодною водою. Це також позбавить зайвого крохмалю і запобігатиме склеюванню. Підійде такий спосіб і для рису.м
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...