Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України.
Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині.
Сире молоко 48 годин не втрачає смаку та поживних якостей, якщо зберігається при температурі +1 …+3 °C.
Коли показник збільшується до +4 °С, термін скорочується до 36 годин. Рівно добу сире молоко зберігатиметься при +6 °C. При +8 °C продукт збереже свіжість трохи більше 18 годин.
Досвідчені господині використовують одну хитрість, яка допомагає продовжити термін зберігання магазинного і фермерського продукту.
У молоко потрібно додати сіль. На кожен літр достатньо однієї щіпки. Після додавання ємність потрібно добре струсити, а потім поставити в холодильник.
Сіль є чудовим консервантом, який заважає бактеріям розмножуватися. Молоко збережеться 10 днів і не прокисне. Плюс хитрості ще й у тому, що смак молока не змінюється – сіль не відчувається.
Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...