Неприємний запах на кухні, коли у каструлі вариться буряк, знайомий всім без виключення. Процес приготування займає 30-60 хвилин, а хотілося б зробити це швидше. Є способи, які дозволяють скоротити час очікування, та позбутись специфічного овочевого запаху, передають Патріоти України.
Для варіння рекомендується обирати плоди середнього розміру. Вони швидше готуються та мають більш ніжний смак. Ретельно помийте буряк від бруду та пилу. Шкірку не знімайте, тоді овочі лишаться соковитими та не будуть втрачати колір.
Налийте в каструлю воду та поставте на вогонь. Зробіть його сильнішим, щоб пришвидшити момент кипіння. Через декілька хвилин після появи бульбашок покладіть до води окрайчик хліба. Це лайфхак, який допоможе позбутись від бурякового запаху в приміщенні.
За 15 хвилин на сильному вогні овочі встигають приготуватись. Наостанок коренеплоди перекладають до зимної води на декілька хвилин.
Ще один цікавий та швидкий спосіб, для якого знадобиться буряк, пакет та мікрохвильовка. Кладете помиті овочі у поліетиленовий пакет, наливаєте в нього воду та міцно закручуєте. Потім відправляєте до мікрохвильовки на 12-13 хвилин.
Такі прості лайфхаки суттєво економлять час господиням. Якщо раптом ви захотіли приготувати буряковий салат, а готових овочів немає під рукою, просто скористайтесь одним з цим способів.
Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти...
Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Починаємо з сиру. По...