Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України.
Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх довго варити, помиляєтесь. Знаючи лайфхак, ви витратите вдвічі менше часу.
Саме температурний перепад дасть можливість зварити з рису, перловки та пшона улюблений гарнір вдвічі швидше. Для початку крупу потрібно довести до напівготовності. Варити треба у звичайній воді. Потім вливають холодне молоко. Ось ця різниця температур і дасть можливість швидко довести кашу до готовності.
Перевага полягає ще й в тому, що у страви буде ніжний та молочно-вершковий смак. Наприкінці додайте масло та цукор або сіль. Це вже на власний смак. Готуйте швидко, харчуйтесь правильно та отримуйте задоволення від смачних та корисних страв.
Варена чи заморожена полуниця не може передати тих смакових якостей, якими її наділила природа після дозрівання. До того ж розморожена ягода має непрезентабельний вигляд і рідкий смак. Але є спосіб зберегти ягоди на зиму без звичних для кожної господин...
Відмова від хліба — досить поширене рішення, особливо серед тих, хто прагне покращити здоров'я чи схуднути. Ось детальний огляд того, що може статися з організмом, якщо повністю відмовитися від вживання хліба, передають Патріоти України. . Відмова від...