Як зварити рис, пшоно чи перлову крупу вдвічі швидше

Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України.

Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх довго варити, помиляєтесь. Знаючи лайфхак, ви витратите вдвічі менше часу.

Контраст температур

Саме температурний перепад дасть можливість зварити з рису, перловки та пшона улюблений гарнір вдвічі швидше. Для початку крупу потрібно довести до напівготовності. Варити треба у звичайній воді. Потім вливають холодне молоко. Ось ця різниця температур і дасть можливість швидко довести кашу до готовності.

Перевага полягає ще й в тому, що у страви буде ніжний та молочно-вершковий смак. Наприкінці додайте масло та цукор або сіль. Це вже на власний смак. Готуйте швидко, харчуйтесь правильно та отримуйте задоволення від смачних та корисних страв.

Ви могли це не знати! Чим не можна закушувати коньяк і чому

п’ятниця, 26 грудень 2025, 8:45

Коньяк - це міцний напій із насиченим смаком, тому закуски до нього обирають так, щоб вони підкреслювали аромат і не перебивали його. Тому деякі продукти їсти у поєднанні з коньяком не можна, передають Патріоти України. Наприклад, часто на застіллях лю...

Цей жир знижує тиск і захищає серце - особливо корисний після 60 років

п’ятниця, 26 грудень 2025, 8:12

Оливкова олія може допомогти знизити артеріальний тиск і підтримати здоров’я серця, особливо у людей похилого віку. Фахівці зазначають: щоденне вживання 1–2 столових ложок оливкової олії першого віджиму замість насичених жирів позитивно впливає на суди...