Пельмені користуються популярністю через простоту приготування, смаку та маси варіантів подачі до столу. Але виявилося, що багато хто неправильно варить пельмені. Є хитрість, про яку багато хто навіть не здогадується, передають Патріоти України.
Починають приготування як завжди. Наливають воду, кладуть лавровий лист, солять, додають цибулю (за бажанням). Далі доводять воду до кипіння, висипають пельмені і чекають на момент, коли вони спливуть.
Далі слідує секретний прийом: виливають 1 склянку холодної води і варять пельмені ще 3 хвилини. Страва має закипіти ще раз.
Холодна вода відіграє у приготуванні пельменів важливу роль. Завдяки їй вони виходять м’якими. Пельмені не розриваються і не виходить так, що м’ясо та тісто плавають у каструлі окремо.
Ефект особливо помітний на магазинних пельменях. Вони стають пишнішими, не морщаться і набувають максимально апетитного вигляду.
Картопля - улюблений гарнір мільйонів, але одна помилка на кухні перетворює її з поживної страви на справжню катастрофу. Експерти в галузі харчування попереджають: цей метод приготування не лише псує смак, а й знижує поживну цінність страви до мінімуму...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...