Пельмені користуються популярністю через простоту приготування, смаку та маси варіантів подачі до столу. Але виявилося, що багато хто неправильно варить пельмені. Є хитрість, про яку багато хто навіть не здогадується, передають Патріоти України.
Починають приготування як завжди. Наливають воду, кладуть лавровий лист, солять, додають цибулю (за бажанням). Далі доводять воду до кипіння, висипають пельмені і чекають на момент, коли вони спливуть.
Далі слідує секретний прийом: виливають 1 склянку холодної води і варять пельмені ще 3 хвилини. Страва має закипіти ще раз.
Холодна вода відіграє у приготуванні пельменів важливу роль. Завдяки їй вони виходять м’якими. Пельмені не розриваються і не виходить так, що м’ясо та тісто плавають у каструлі окремо.
Ефект особливо помітний на магазинних пельменях. Вони стають пишнішими, не морщаться і набувають максимально апетитного вигляду.
Пишні та ніжні сирники – чудовий варіант для сніданку. Ця страва не тільки смачна, але й дуже корисна. При цьому вона чудово поєднується з різними добавками. Наприклад, до сирників можна покласти ягоди, фрукти, шоколад. Також їх можна полити різними со...
Якщо ви хочете приємно здивувати домашніх, то зробити це дуже просто: досить смачно посмажити картоплю. Проте впоратися із завданням по силі лише досвідченій господині, оскільки страва здається нехитрою лише на перший погляд, передають Патріоти України...