Яка смакота! Вам набридли звичні страви з капусти? Урізноманітніть своє меню простим і незвичайним рецептом

Невелику капусту розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно наріжте, передають Патріоти України

Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно нарубайте зелену цибулю. Розбийте три яйця в миску, перемішайте і залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте трохи соєвого соусу і як слід все перемішайте.

Додайте по одній столовій ложці пшеничного і кукурудзяного борошна і перемішайте з овочами. Налийте рослинну олію в сковороду, нагрійте на невеликому вогні і викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.

Коли низ підсмажиться, переверніть млинець. Дайте йому підрум'янитися з іншого боку. Зніміть з вогню, наріжте на порційні шматки і подавайте. Докладний рецепт у відео нижче. У ньому використовується спеціальна сковорода, але і звичайна з кришкою підійде відмінно.

Джерело: Ukr.Media

Лише спробуйте! Запечена картопля з травами - ідеально до вечері

понеділок, 20 травень 2024, 14:30

Печену картоплю можна готувати протягом року і подавати як гарнір до м’яса або риби. Страва дуже корисна, ситна і сподобається кожному, впевнена фудблогерка Світлана Климовська. Приготування:. На сковороді розігріти оливкову олію, викласти листочки шав...

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...