Невелику капусту розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно наріжте, передають Патріоти України
Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно нарубайте зелену цибулю. Розбийте три яйця в миску, перемішайте і залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте трохи соєвого соусу і як слід все перемішайте.
Додайте по одній столовій ложці пшеничного і кукурудзяного борошна і перемішайте з овочами. Налийте рослинну олію в сковороду, нагрійте на невеликому вогні і викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.
Коли низ підсмажиться, переверніть млинець. Дайте йому підрум'янитися з іншого боку. Зніміть з вогню, наріжте на порційні шматки і подавайте. Докладний рецепт у відео нижче. У ньому використовується спеціальна сковорода, але і звичайна з кришкою підійде відмінно.
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...