
Невелику капусту розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно наріжте, передають Патріоти України
Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно нарубайте зелену цибулю. Розбийте три яйця в миску, перемішайте і залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте трохи соєвого соусу і як слід все перемішайте.
Додайте по одній столовій ложці пшеничного і кукурудзяного борошна і перемішайте з овочами. Налийте рослинну олію в сковороду, нагрійте на невеликому вогні і викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.
Коли низ підсмажиться, переверніть млинець. Дайте йому підрум'янитися з іншого боку. Зніміть з вогню, наріжте на порційні шматки і подавайте. Докладний рецепт у відео нижче. У ньому використовується спеціальна сковорода, але і звичайна з кришкою підійде відмінно.
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...