Найкорисніше м’ясо для здоров’я залежить від його поживної цінності, вмісту жирів, білків, вітамінів і мінералів. Ось деякі з найкращих варіантів, передають Патріоти України.
Багато білка, мало жиру
Легко засвоюється
Містить вітаміни B6, B12, ніацин, селен
Менше жиру, ніж у курки
Високий вміст білка та триптофану (покращує сон і настрій)
Багата на цинк і селен
Найбільш дієтичне м’ясо
Мінімум холестерину
Легко засвоюється організмом
Багато заліза (корисно при анемії)
Вітаміни групи B, цинк, креатин (добре для м’язів)
Може містити насичені жири, тому важливо вибирати нежирні шматки
Омега-3 жирні кислоти (корисні для серця та мозку)
Високий вміст білка
Містить вітамін D
У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти. Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж ...
Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...