Смажена картопля – страва нескладна. Але навіть приготування такої простої страви вимагає знання кулінарних секретів, передають Патріоти України.
Щоб картопля посмажилася хрумкою, рум’яною, та не розвалилася на сковорідці і не перетворилася на пюре, потрібно, по-перше, вибрати правильні коренеплоди.
Картопля розвалюється на сковорідці тоді, коли в ній міститься багато крохмалю.
Тому перед смаженням картоплю рекомендують замочити в холодній воді на 20 хвилин, щоб вийшов зайвий крохмаль.
Потім воду потрібно злити і підсушити картоплю на паперовому рушнику, щоб увібралася волога.
Якщо кинути на сковороду мокру картоплю, вона одразу пригорить.
Картоплю смажать на добре розігрітій сковорідці у великій кількості олії.
Потрібно рідше перевертати картоплю і в жодному разі не солити відразу.
Сіль робить картоплю вологою, і вона знову-таки перетворюється на пюре.
Правильне розташування продуктів у холодильнику безпосередньо впливає на їхню свіжість. Особливо це стосується дверцят, де температура нестабільна через постійне відкривання. Про це пише ЕatingWell, передають Патріоти України. Молоко. Зберігання молока...
Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...