Іноді у процесі смаження можна побачити, що млинці починають ламатися під впливом температури. Це говорить про те, що кулінар підібрав неправильний рецепт або допустив неточність у дотриманні пропорцій. Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати певні правила приготування тіста для млинців, передають Патріоти України.
Деякі кухарі вважають, що велика кількість цукру лише піде на користь млинцям, які вийдуть солодкими та смачними. Однак це помилка.
Велика кількість цукру призводить до ламкості млинців. Найкраще дотримуватися простої схеми: на склянку борошна береться одна велика ложка цукру.
Курячий білок часом не в кращу сторону змінює структуру тіста. Якщо білка буде надто багато, то млинці будуть ламатися. Тому деякі кулінари вводять до складу тесту виключно жовтки.
Коли ви приготували тісто, то можна з точністю передбачити якість млинців. Найсмачнішими виходять млинці, основа яких нагадує сметану з низьким відсотком жирності.
Не завжди варто обмежуватися класичними компонентами, якщо ви хочете приготувати смачні та якісні млинці. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи лляного, щоб страва вийшла легшою і повітряною.
Відмінними виходять млинці, у складі яких є кілька ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю. Така страва виходить тонкою і м’якою. Не забувайте і про пару ложок олії.
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...