Які помилки роблять господарки при приготуванні млинців

Іноді у процесі смаження можна побачити, що млинці починають ламатися під впливом температури. Це говорить про те, що кулінар підібрав неправильний рецепт або допустив неточність у дотриманні пропорцій. Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати певні правила приготування тіста для млинців, передають Патріоти України.

Які помилки найчастіше припускають господині

Занадто солодкі

Деякі кухарі вважають, що велика кількість цукру лише піде на користь млинцям, які вийдуть солодкими та смачними. Однак це помилка.

Велика кількість цукру призводить до ламкості млинців. Найкраще дотримуватися простої схеми: на склянку борошна береться одна велика ложка цукру.

Яйця

Курячий білок часом не в кращу сторону змінює структуру тіста. Якщо білка буде надто багато, то млинці будуть ламатися. Тому деякі кулінари вводять до складу тесту виключно жовтки.

Правильна консистенція

Коли ви приготували тісто, то можна з точністю передбачити якість млинців. Найсмачнішими виходять млинці, основа яких нагадує сметану з низьким відсотком жирності.

Додаткові інгредієнти

Не завжди варто обмежуватися класичними компонентами, якщо ви хочете приготувати смачні та якісні млинці. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи лляного, щоб страва вийшла легшою і повітряною.

Відмінними виходять млинці, у складі яких є кілька ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю. Така страва виходить тонкою і м’якою. Не забувайте і про пару ложок олії.

Джерело: ПростоВей

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...