Іноді у процесі смаження можна побачити, що млинці починають ламатися під впливом температури. Це говорить про те, що кулінар підібрав неправильний рецепт або допустив неточність у дотриманні пропорцій. Для того, щоб цього уникнути, потрібно знати певні правила приготування тіста для млинців, передають Патріоти України.
Деякі кухарі вважають, що велика кількість цукру лише піде на користь млинцям, які вийдуть солодкими та смачними. Однак це помилка.
Велика кількість цукру призводить до ламкості млинців. Найкраще дотримуватися простої схеми: на склянку борошна береться одна велика ложка цукру.
Курячий білок часом не в кращу сторону змінює структуру тіста. Якщо білка буде надто багато, то млинці будуть ламатися. Тому деякі кулінари вводять до складу тесту виключно жовтки.
Коли ви приготували тісто, то можна з точністю передбачити якість млинців. Найсмачнішими виходять млинці, основа яких нагадує сметану з низьким відсотком жирності.
Не завжди варто обмежуватися класичними компонентами, якщо ви хочете приготувати смачні та якісні млинці. Наприклад, до пшеничного борошна можна додати трохи лляного, щоб страва вийшла легшою і повітряною.
Відмінними виходять млинці, у складі яких є кілька ложок кукурудзяного або картопляного крохмалю. Така страва виходить тонкою і м’якою. Не забувайте і про пару ложок олії.
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
Масло, так само, як і маргарин, не варто зберігати в упаковці. Це, як мінімум, негарно, а як максимум – негігієнічно, передають Патріоти України. Зазвичай прийнято перекладати вершкове масло у спеціальну маслянку і вже у такому вигляді відправляти на п...