3. Викласти начинку та добре закріпити боки.
4. Викласти на деко, змазати збитим яйцем та посипати кунжутом.
5. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Самса – це надзвичайно популярна закуска узбецької кухні. Ззовні самса нагадує невеличкий пиріжок з начинкою, але насправді це цілком самостійна страва, яка готується з певного тіста та за особливою технологією при високих температурах. Якщо часу на приготування обмаль – альтернативу ніхто не відміняв. Адже самсу можна приготувати на основі звичайного листкового тіста за лінивим рецептом. За смаком майже нічим не відрізняється від класичної. Рецепт лінивої самси з куркою опублікований у кулінарному блозі elya_foodpro в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе та цибулю подрібнити. Змішати, посолити та поперчити.
2. Тісто тонко розкачати.
3. Викласти начинку та добре закріпити боки.
4. Викласти на деко, змазати збитим яйцем та посипати кунжутом.
5. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...
Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною. Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект. Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не знайти. Тільки сама господин...