3. Викласти начинку та добре закріпити боки.
4. Викласти на деко, змазати збитим яйцем та посипати кунжутом.

5. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Самса – це надзвичайно популярна закуска узбецької кухні. Ззовні самса нагадує невеличкий пиріжок з начинкою, але насправді це цілком самостійна страва, яка готується з певного тіста та за особливою технологією при високих температурах. Якщо часу на приготування обмаль – альтернативу ніхто не відміняв. Адже самсу можна приготувати на основі звичайного листкового тіста за лінивим рецептом. За смаком майже нічим не відрізняється від класичної. Рецепт лінивої самси з куркою опублікований у кулінарному блозі elya_foodpro в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе та цибулю подрібнити. Змішати, посолити та поперчити.
2. Тісто тонко розкачати.
3. Викласти начинку та добре закріпити боки.
4. Викласти на деко, змазати збитим яйцем та посипати кунжутом.
5. Випікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет...
Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України. Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають ...