Якщо потрібно накрити на стіл, а часу обмаль – приготуйте квасолевий суп. Ваша родина смакуватиме ароматною, поживною стравою всього за чверть години, зазначають Патріоти України.
Рецепт супу з білою квасолею та шпинатом
Час: 15 хвилин
Порції: 8 – 10
Інгредієнти:
Приготування:
У великій каструлі розігрійте оливкову олію на середньому вогні.
Додайте нарізану кубиками цибулю та подрібнений часник (готуйте, доки цибуля не стане прозорою, а часник – ароматним), періодично помішуючи.
Влийте в каструлю бульйон, додайте нарізані помідори. Присмачте все цукром, італійськими травами, сіллю і перцем.
Доведіть суп до кипіння, зменште вогонь і варіть ще 5 хвилин, щоб усі смаки з’єдналися.
Додайте квасолю та шпинат і тушкуйте на повільному вогні 2 хвилини.
Зніміть суп із плити, посипте натертим пармезаном і перемішайте. Смачного!
Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...